lördag 8 oktober 2016

Stalin, med ca 20% av väljarna, hotar ett parti med ca 20% av väljarna.


EXTRA

Stefan Löfven går till attack: ”Lägg ned SD”

T

8 kommentarer:

 1. Tycker Löfven ska gå och gömma sig för han är ingen värdig statsminister. Sverige har ju en gång i tiden släppt nazister igenom vårt land, det var rena rama samarbetet. Vill också påpeka skallmätningen som pågick hos dom skenheliga storhetsvansinniga politikerna.
  Flesta personerna inom SD var inte ens födda då för det är ett ungt parti till skillnad från sossarnas gammgubbar med lågt IQ.
  Vad sysslar Löfven med annat än att sola sig i storpojkarnas glans ute i världen?
  Han har blivit en riktig skrävlare för han berättar gärna om möten han gjort. Jag ser honom som en riktig skrytmåns som ingenting kan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad jag ser honom som skulle inte lämpa sig i skrift!

   Radera
 2. Då skulle nog idioten, må om SD lades ned. Jag tycker det vore bättre att sossarna la ned och svetsarn försvann från vår del av världen, han har ju inte presterat något annat än elände.

  SvaraRadera
 3. Hahaha, någon känner sig rejält hotad av statistiken som inte visas i fulmedia. Lägg ned Löfvén! Ibland undrar jag om Sossarna inte vill bli helt tillintetgjorda när de röstar fram en partiledare som denne!

  SvaraRadera
 4. Löven är ett svin. Men det är alla politiker. Dom sitter bara där för egen vinnings skull. Nä, återta makten till folket. Det är vi som bäst vet vad som är bäst för oss själva. Ingen idiot vare sig i Stockholm eller Bryssel.

  SvaraRadera
 5. Det är svaga individer som behöver starka ledare. Det är svaga individer som frågar efter saker som fettskatt och sockerskatt och liknande. Starka individer är sina egna ledare, och kan således bestämma själva hur mycket fett och socker de vill stoppa i sig. De behöver ingen skatt som reglerar det eftersom de kan reglera det själva. Det är svaga individer som efterfrågar påtvingande regler och restriktioner.

  SvaraRadera
 6. Det är svaga individer som behöver starka ledare. Det är svaga individer som frågar efter saker som fettskatt och sockerskatt och liknande. Starka individer är sina egna ledare, och kan således bestämma själva hur mycket fett och socker de vill stoppa i sig. De behöver ingen skatt som reglerar det eftersom de kan reglera det själva. Det är svaga individer som efterfrågar påtvingande regler och restriktioner.

  SvaraRadera
 7. OM, det vore så lätt att tillintetgöra en motståndare såsom icke statsmannen Löfven önskar, hade Socialdemokraterna aldrig funnits!

  SvaraRadera