onsdag 5 oktober 2016

Rättsrötan i Visby.


Kvinnan i Visby, som är rullstolsburen, våldtogs av fem män, övergreppet mot den försvarslösa kvinnan pågick i flera timmar. Fem män i 20-årsåldern greps.

Men i dag:– "Jag har släppt dem precis"säger kammaråklagare Mats Wihlborg, "själva gärningen baseras inte på våld eller hot "utan att man utnyttjat hennes speciella belägenhet". Målsägandens berättelse är inte så pass "robust"att den kan ligga till grund för en häktning. Den avviker så mycket från de misstänktas berättelse.. Sammantaget gör jag den bedömningen att det inte når upp till skäl för häktning."

Trodde riksåklagaren på allvar att de skulle ha lika robusta berättelser, offer och gärningsmän, och att offrets inte skulle "avvika" från männens?! "Baserades inte på våld eller hot".
Bara på "hennes speciella belägenhet" ?????

Hur mycket våld och hot tror du, Mats Wihlborg, behövs för fem unga män att ta ner en rullstolsbunden kvinna? Du talar mot ditt bättre vetande Mats Wihlborg. Än värre, du talar som männens asråa medlöpare.

Kvinnans målsägarbiträde Staffan Fredriksson berättar att kvinnan fått skador som dokumenterats. Och att hon mår fruktansvärt dåligt och är fullständigt nerbruten. 

Först frihetsberövad och gravt skändad som en simpel uppblåsbar Barbara av fem barbarer. Sen i rätten av en större barbar i den feministiskaste bananstaten.

Om det nu är så att kvinnan är medlem i Refugees Welcome, och på allvar trodde på medias bild att alla som kommer hit är "extremt snälla och ickevåldtäktsbenägna", när hon följde med mannen hem.......... ja, vad ska man säga då. 

TRO INTE PÅ MEDIAS LÖGNER!!

6 kommentarer:

 1. Inte tillräckligt robust, aldrig sett det ordet användas i ett juridiskt sammanhang. Det blir bara värre och värre för varje dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag häpnar så mångga gånger om dan att jag trillat av stolen för gott.

   Radera
 2. Och de bara pryade som personliga assistenter?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur. Jobb med extra bonus.

   Radera
 3. Vad kan en rullstolsbunden kvinna göra? Gilla läget eller dö? Anarki råder i hela Sverdistan.

  SvaraRadera
 4. Nu har ju Inte rasist men passande nog publicerat en video (från 2011) där SD-aren Oskar S skämtar om judar. Väldigt idiotiskt gjort, men att man avslöjade det just idag är ingen slump. Det gäller att få bort fokuset från våldtäkten i Visby och från UG-s avslöjande om organiserat tiggeri. Inte rasist men har ju aldrig avslöjat nåt som dom asylsökande gjort. Dom är bara ute efter att svartmåla SD. Och på så sätt underlätta för att så många som möjligt ska få komma till Sverige, och att det helst ska vara muslimer.

  SvaraRadera