tisdag 4 oktober 2016

From - frommare - Cecilia Hagen,

Cecilia Hagen och Anne Ramberg har som ni vet, gjort sig ökända genom sitt hitlerska språkbruk, och i Hagens fall önskan om att utplåna meningsmotståndare ( i det här fallet moderater) med gift. 

Nu ges Cecilia Hagen tillfälle i SvD att förklara att fniss-fniss- hur kunde någon tro att hon som tillhör och alltid i hela livet tillhört, dom nuttegulliga och ädelgoda med jättehjärtan - skulle vilja göra det som hon skrev! Hagen och Ramberg tillhör ju per definition dom som vill mest och bäst, och tänker rättast, då måste ju var och en av läsarna förstå att hon menade nåt helt annat än det hon skrev. 

Sen gör hon en Löfvén och säger att det som hon inte menade, i så fall var riktat mor SD och Jimmie Åkesson, dvs rasister och nyfascister. Och precis som Löfvén är hon efter sin tid, det är ingen förmildrande omständighet att önska förinta medmänniskor, inte ens Jimmie Åkesson, i Sverige längre.

10 kommentarer:

 1. Cecilia är vilse... inte bara i hagen.

  Peter Dahl

  SvaraRadera
 2. "Cecilia Hagen hävdar att hon är missförstådd. Och att det var en "metafor". Jo då, att likna sina meningsmotståndare, fiender eller inbillade fiender vid avskyvärda djur är en metafor - en obehaglig sådan.

  Sedan skrev Hagen, om dessa metaforiska varelser, brunråttorna, att hon ville "utplåna dem" på ett "värdigt vis". Kanske med "gift".
  Vidare skriver intervjuaren att: "I texten använder Hagen metaforen ”brunråttor” om främlingsfientliga och rasistiska krafter."
  Det gör Hagen inte alls. Hon skriver så här:
  "Det är de där andra rådisarna jag skulle vilja utplåna på ett värdigt vis. De bruna. Dem som Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg skrivit om i sina senaste bloggar. Läs!"

  Hagen skriver således själv inte vilka "de andra rådisarna" "De bruna" är som hon vill utplåna, utan hänvisar till vad en annan person har skrivit. Det läsaren får redan på är att Hagen vill utplåna människor, nämligen dessa:
  "Hur man ska bli kvitt de mänskliga brunråttorna? Med gift?"

  Vad fanns där att missförstå?"
  (Thomas Gür på Facebook)

  ""Hur man ska bli kvitt de mänskliga brunråttorna? Med gift?", skrev Cecilia Hagen i en krönika. Hennes väninna Anne Ramberg hade just kallat Hanif Bali för brunråtta, men Hagen tyckte inte att det räckte. De skulle utplånas.

  Cecilia Hagen påstår nu att hon har missförståtts. Och vi kan kanske ha missförstått henne, det måste man medge. Kanske var det Inte med gift man skulle utplåna de mänskliga brunråttorna? Hon menar kanske att det är saringas och inte Zyklon B som ska användas? Missförstånd sker så lätt!"
  (Ivar Arpi på Facebook)

  SvaraRadera
 3. Det är förfärligt att Ramberg/Hagen vill skapa utrotningsläger för oliktänkande!
  Vart är damerna på väg????????????????

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo de ingår nu i fotfolket för fler väljare till SD

   De är hur tokiga som helst..

   Peter Dahl

   Radera
  2. Jo de ingår nu i fotfolket för fler väljare till SD

   De är hur tokiga som helst..

   Peter Dahl

   Radera
 4. Ser att dom som var häktade för våldtäkten på Gotland nu är frisläppta, bevisen var inte tillräckligt "robusta". Undrar om inte åklagaren är med i nätverket Ruben.

  SvaraRadera
 5. Nu påstår Hagen att hennes ord missförstås med flit!?!?
  Hur ska man misstolka dessa tydliga önskningar från damen ifråga!?
  Bevare oss väl för dessa illasinnade människor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är mediatränad, vet hur man bluffar sig ur en affär.

   Radera
 6. Om uttalandet som Ramberg/Hagen serverat kommit från SD,hade de körts ut från Riksdagshuset med våld!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De goda drevarna hade gått i drevspinn fram till jul!

   Radera