fredag 28 oktober 2016

Många stryktåliga lärare till nya svenska skolan sökes.

Facket har larmat om att flera lärare på låg- och mellanstadieskolan inte känner sig säkra.
Under en längre tid har det pågått en dialog mellan skyddsombuden, rektor och förvaltningen men problemen har i stället eskalerat.
Bara i år har nästan 50 tillbud och arbetsskador anmälts. 

-"Jag får ta hand om elev som är aggressiv mot andra barn och vuxna. Får totalt 17 slag i magen, ansiktet, benen, händer. Blir även skrikt i vänster öra så att det tjuter. Det tre sista slagen gjorde att jag fick lämna rummet då jag psykiskt inte klarade mer och på grund av smärta. Barnet försökte även bita mig men lyckades inte."


"Jag säger till eleven att sluta slåss och berättar att man inte får slåss på skolan. Han fortsätter att säga emot och säger att han får slåss medan jag säger emot och berättar hur det är. Han blir arg och säger ’Ska jag gå hem och hämta pistol och skjuta dig?’"

"Vi hade precis haft skolfotografering och skulle gå tillbaka till klassrummet. Eleven hade redan under fotograferingen betett sig illa och det fortsätter även senare. I klassrummet kastar olika föremål både böcker, pennor, stolar med mera inne i klassrummet. Jag tar ut eleven i korridoren och placerar eleven på en stol. Eleven börjar då hoppa på mig, dra mig i håret, slår mig i ansiktet, slår mig på överkroppen samt sparkar mig på ben och i magen. Eleven har även rivit och nypt mig på armen."

"Fyra elever revolterar mot undervisningen och en elev puttar in mig i en dörr, fäller krokben och slår mig i magen. De fortsätter sedan med att ’bryta sig in i’ annat klassrum och saboterar undervisningen, böcker och möblemang. När jag ska kontakta målsman kastar en elev – från ca 2 m – en hård pressad pappersboll mot mitt öga. Lite smärta i huvudet pga dörr-knuffningen, ett litet jack vid ögonbrynet samt ett ’stressat’ öga uppstår pga pappers-bollen."

"En elev åkte sparkcykel i vår korridor bland alla 6åringar och sina egna vänner. Han slutade inte trots tillsägelser. Jag sa att jag skulle ta cykeln om han fortsatte. Han sa att han skulle mörda mig och skära halsen av mig och att jag skulle vara tyst. Jag fick hans klasskompis att springa och hämta deras klasslärare. Han fortsatte att skrika på mig och sa att jag skulle få se…"

7 kommentarer:

 1. Icke pkåsikt, men på allvar skulle jag se till att mina små barn gick till en icke multikultiskola i ett väsentligen etniskt svenskt område.
  Kommunal skola är förstås uteslutet.
  Varför?
  Hehe....

  Peter Dahl Läkare pensionär!!!!

  SvaraRadera
 2. Är de någon som förväntar sig att vettig undervisning kan bedrivas under dessa omständigheter?
  Kan vi gissa att dessa små gullebarn INTE heter Per Anders eller Gunnar?
  Att deras föräldrar inte kan göra sig förstådda på svenska?
  Tur jag hoppade av att bli lärare, hade i så fall troligen fått skriva detta från cellen..
  Skolaxiom nr 1 är: Ingen undervisning kan bedrivas om det inte är ordning i klassrummet!

  SvaraRadera
 3. Efter 30 år,lämnade jag skolan. Kravlöst, flummigt, fega kollegor, ingen handling /konsekvens.Det satt ofta lärare (kvinnliga) och grät i lärarrummet, men tro inte, att de var villiga att ta tag i problemen. De kallades för både det ena och andra,fick även örfilar men icke.Vi män drar och lektanterna fortsätter. Vänstern har lyckats förstöra vår förut så kompetenta skola.

  SvaraRadera
 4. Hela Sverige har blivit ett dårhus som regeras av odugliga politiska partier.
  Kommunist alliansen är fullständigt inkompetent.

  SvaraRadera
 5. Ytterst få lärare, poliser, anställda inom skola, rättsväsende, kommun, landsting, stat vågar öppna näbben och påtala missförhållanden, utan risk för påtagliga repressalier.

  Är det just p.g.a. sin svekfullhet och toppridande av anställda som pennalister, som Dan Eliasson m.fl., åtnjuter sina Judas-positioner?
  Något att tänka på, och kraftfullt agera mot!!!

  Sverige har nu framför sig en gigantisk härdsmälta, ett smärtsamt reningsbad, en sanering från PK-epedemin och decennier av förnedrande, kostsam avbön,
  ....innan vi kan resa oss och återta vårt levnadssätt, vår trygghet, kultur och vår (efter generationers försakande) uppnådda levnadsstandard, som nu mest likar ett gasmoln.

  Alla civilisationer har historiskt drabbats av motgångar och bakslag, men det Sverige nu genomlider är frekventa knivhugg i ryggen!
  Förruttnelsen sprids innifrån; våra egna makthavares flathet och paniska rädsla för att betraktas som icke PK får dem att underdånigt blotta både anus och strupe, utan att ens beakta sundare alternativ.

  Give `em Hell!

  //SvExit

  SvaraRadera
 6. Man kan faktiskt undervisa sina barn själv.
  När nu våra skolor blivit så nerdekade av "isterna", kan föräldrar starta egna skolor.
  Gå samman och visa lite stake!
  Skicka inte era barn till ligist skolorna.

  SvaraRadera
 7. Det fattas Dialog,vi måste ha Dialog, med mera Dialog blir det bättre, Eller ?

  SvaraRadera