torsdag 27 oktober 2016

Hundraåringen som steg upp ur soffan...

....och hundraåringen som lurade in oss i EUdiktaturen, skjuter varandra i foten.

-"Det krävs ett blocköverskridande samarbete för att hålla SD utanför regeringen, det måste politiker i övriga partier acceptera", skriver de tidigare partiledarna Ingvar Carlsson (S) och Bengt Westerberg (L) på DN Debatt.  

Vilket demokrati- och människoförakt - det är rent häpnadsväckande att två fd politiker slår sig ihop och för fram denna nordkoreanska synpunkt offentligt. 

Kan dessa två då förklara för oss väljare varför vi svenskar skall gå och rösta 2018.

9 kommentarer:

 1. Det gläder mig att ”Vet Bästerberg & Dojjan” äntligen känner oro inför den politiska utvecklingen i Sverige, det har vi andra gjort i 40 år nu.
  Däremot tvivlar jag på att deras utopi ”jobb och välfärd” skapas genom massimport av obildbar arbetslöshet och utarmning inom samtliga traditionella välfärdssektorer.

  Varför rösta?

  1. ....För att ge SD (och eventuella nya Sverigevänliga partier tillsammans) över 51% av rösterna?

  2. För att klart markera att Svenska folket inte tolererar demokraturer, sammansvärjningar, kontraktsparlamentarism, mobbning och sandlådepolitik, smutskastning i riksdagen, medial snedvridning, svartmålning och osakliga omyndigförklaringar, förskingring och slöseri med skattemedel, samt PÅTVINGAD MÅNGKULTUR!

  3. För att på plats, öga mot öga, parti för parti, tydliggöra för de skamliga 7-klöverrepresentanterna, vad just Du tycker om deras utsträckta valsedlar!

  4. För att hålla ögonen öppna för valfusk (borttagna, sammanblandade valsedlar, otillbörlig röstpåverkan m.m.) dokumentera och direkt anmäla detta, telefonnummer m.m. finns på valmyndighetens hemsida: Val.se!

  5. Få en nyttig, uppfriskande promenad och bli av med spänningar och aggressioner i det (oftast) vackra höstvädret.

  //SvExit

  SvaraRadera
 2. Två utsugare som vill ha hela kakan för sig själv.
  Svenska folket skall endast utnyttjas som skatteslavar.
  Inget frihetstänk där inte.
  SD är det enda parti som bryr sig om Sverige och dess folk!!!!
  Go for SD!

  SvaraRadera
 3. Två nyttiga idioter till för SD!!

  Det är ingen hejd på den intensiva tok debatten i dagens Sverige. Det stod still i många år under Anders Reinfeldt s tid. Nu händer det saker varje dag....

  Peter Dahl

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anders Reinfeldt ?
   Hette han inte Fredrik Borg ?

   Tjalle

   Radera
 4. Om dessa två stofiler reste sig ur soffan och höll truten samt försvann skulle det vara bättre för Röda korset och EU fiaskot.
  s

  SvaraRadera
 5. Två föredettingar som lever gott sina sista dagar kan ju dra, ju fortare dess bättre.
  Kommer att vända sig i graven när SD kommer till makten.

  SvaraRadera
 6. Uppföljaren, med karaktären Allan Karlsson utbytt mot "Bästerberg & Dojjan", kommer kanske att bli mera realistisk och tituleras "Hundraåringarna som blev plågsamt medvetna om sin skeva världsbild och sitt uttalade demokratiunderskott, och därför hand-i-hand klev ut genom fönstret",

  ....från vilken våning kan vi endast antyda, för att bespara de lättstötta inom etablissemanget ytterligare ett egenkonstruerat skadeståndsargument ;-)

  //SvExit

  SvaraRadera
 7. Två urkassa politiker som imponeras av sin egen förträfflighet.
  Har gjort mer skada än nytta för Sverige.

  SvaraRadera