onsdag 26 oktober 2016

Jag anser att det är SIDA som förskingrar 10 kr om dan från varje svensk.

Såna hala lirare som Sidas biståndsråd David Wiking finns överallt, dit Sverige skickar biståndspengar avtvingade svenska skattebetalare. Herrar i sidenslips och skräddarsytt på fin-fin utlandstjänst som glider omkring ute i bushen och gör - vadå? 

Tar emot miljoners miljoner och låter vartenda öre aningslöst rinna mellan fingrarna, för att okontrollerat berika korrupta affärsmän som Ndambo Ndambo i Zambia.Många, många iIhopgnodda miljoner som i åratal bekostat Ndamos privata vilddjurspark, tennisbana, klubbhus, fiskdamm, och politiska propaganda, m.m, m.m. Regeringen slår i oss att "biståndet" går till fattiga bönder. Bönder som verkligen skulle behöva vartenda öre.

Så, vem är skyldig till bedrägeri och förskingring? Dom som långt borta nånannanstans stjäl för att det är enklare än att ta slickepinnen från ett spädbarn. Eller dom som är för odugliga/ointresserade att sköta sitt enda arbete och uppdrag, att organisera så varenda krona kommer arma strävsamma människor och deras framtid till del.

1 kommentar: