onsdag 26 oktober 2016

Dom kommer hit och råhatar oss. Dom vill förgöra oss och allt vi har.

Västra Malmö: 
– Den 65-åriga kvinnan skulle sätta ner en färgburk i källaren. De två rånarna stod och väntade under trappen, maskerade och med kniv, och tvingade in henne i bostaden. De var våldsamma och hotfulla, och använde en kniv som de skar henne med i ansiktet, i pannan, i magen och i underlivet.Det var en kvinna i 20-25-årsåldern och en man i 25-årsåldern.Brottet pågick i nästan två timmar. De stal flera tusen kronor, alla smycken och en dator. Därefter saboterade de hela lägenheten, de skar upp sofforna och kastade tavlorna i golvet.
Rånarna sa hela tiden grovt kränkande saker till kvinnan. 

Vad är det för släkte som njuter så av, och växer så av, att förnedra människor som aldrig gjort någon enda människa något ont.

6 kommentarer:

 1. Läget är förlorat. Svensken är inget värd. Jag försöker mina barn att emigrera men de lyssnar inte mig. Svärdottern blev antastad på pendelstationen på en morgon och nu vägrar hon gå dit. Nu kör och hämtar min son henne till o från jobbet, 5 mil enkelt, 20 mil dagligen och han jobbar heltid också men bara 5 km från jobbet.
  Hur länge tror ni att detta håller? De har varit gifta 5 år nu och hon längtar efter barn.
  Ge mig förslag, snälla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hör att du är lika panikslagen och desperat som jag. Men nåt annat förslag än att flytta har jag dessvärre inte, vi kommer oss inte för eftersom hoppet är det sista som överger oss. Somliga av oss kämpar längre än andra, speciellt unga människor tycks inte förstå att vi måste fly - det får skyllas mediernas propaganda. Själv börjar jag staka ut en plan - men inte utan min familj. Så det kommer att ta sin tid, bara det inte blir för sent då. Nån som har ett råd till anonym?

   Radera
  2. Googla Vermont USA (inget skämt) eller Norge och svenskbygder i Finland där samhället är mera gammaldags än Sverige, vilket är ngt positivt


   Peter Dahl

   Radera
 2. Svenskarna måste ta sig samman och börja ställa krav på våra urusla politiker.
  Jaga dem med blåslampa, vi får inte finna oss i deras vidriga politik och förtryckande.
  Beväpna er!Det finns inget annat råd att ge.
  Ring inte polisen de bryr sig ändå inte.
  Rösta inte fram dessa fanskap till politiker vid nästa val!
  Samla era vänner och grannar och försök att få hjälp den vägen.
  Gå aldrig ensamma.

  SvaraRadera