lördag 29 oktober 2016

EUs skatteslavar.


-"Att rasera Jungeln stoppar oss inte!" 

Runt 6 000 migranter tvingades i veckan att lämna det stinkande lägret i Calais. Männen bussade ut till franska landsbygden, men vägrar stanna i "rasist-Frankrike" som de hatar, och vill fortfarande ta sig till UK. 

Männen är flyförbannade:-"Dom ljög för oss migranter, dom lovade oss att vi skulle få komma till ett stort hus i stan! Men dom dumpade oss i en gudsförgäten håla, utan halalkött, inget internet, vi sover 10 man i ett sovrum, och köket kryllar av flugor."

Deras krav på "rättigheter" är hisnande - de har det trots allt bättre i en fransk lada, än hur de själva behandlar sina fruar.

Sanningen är såklart att ALLA vill till UK för gratis välfärd, fri bostad och livslång försörjning - utan att behöva bidra. Vilket politikerdårarna ebjuder på en silversked. 

Skattebetalarna tar råkningen, tills dom upptäcker att vi bara är EUs nya slavar.


2 kommentarer:

  1. "Men dom dumpade oss i en gudsförgäten håla, utan halalkött, inget internet, vi sover 10 man i ett sovrum, och köket kryllar av flugor."

    Lika bra eller bättre än hemma då. Vi är åter inne i folkvandringarnas tid och behöver snarast ett Festung Europa om civilisationen ska överleva.

    SvaraRadera
  2. De hjälpsökande ligisterna på bild, ser verkligen ut att behöva all hjälp de kan få.
    Jag ställer gärna upp med min fot, placerad på rätt ställe på de hjälpbehövande!

    SvaraRadera