onsdag 5 oktober 2016

Det är inte en slump att Gert Galotte har samma initialer som Göran Greider.
Gert Galotte var SRs förstahandsval när någon borde dunka Per Gudmundson i huvudet i romdebatten på P1 idag. Nån som bär SRs grönröda fana högt, och som tycker att vi är ena gnälliga jäkla översittare som inte vill att romtiggarna ska pissa och skita ner alla våra barns lek- och friskluftsmiljöer. 

Gert Galotte:- "Gilla läget - tiggarna finns...... Förbud förvärrar livet för dom här stackars människorna. Ge (!) dom husrum och toalettet, dom har rätt att tigga!" 

När det gäller svenskar som betalar hög, hög skatt för lite av landets välfärd, sällar Galotte sig till Ramberg som tycker att fattigpensionärer gott kan bli fattigare, och nu då små barn bli rånade på sin natur, för att det finns människor i världen som det är mer synd om, dvs de romer på svenska gator som lyder under de våldshotande och bossande människosmugglarna.

 Galotte är uppenbarligen bekymrad över att bossarna inte ska bli mätta och belåtna hemma i sina små slott.


.10 kommentarer:

 1. Vilka friheter såna som Gert Galotte tar sig. Vilka har gett dom mandat att förändra livet för oss svenskar, är det Gud (eller kanske Muhammed) som gett dom tillstånd att försämra livet för miljoners svenskar. Eller är det meningen att vi som inte gillar läget ska ta till våld för att försvara våra rättigheter, är det ett inbördeskrig dom vill ha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En mardröm att vänstermänniskor tittar på en och bedömer ens värde som bara som noll och till för att endast tillgodose andras önskemål.

   Radera
  2. Deras hat från vänster är besinningslöst,icke sällan kombinerat med ohövlighet mot andra som de utgår från, tillhör högern.
   En dag stod jag i kö för att gå på bussen. En utstuderat nedklädd herre, känd från GP, med ofattbart smutsig väska ,tränger sig före den slipsklädde dr Dahl och fnyser ilsket...... Huh vilken människa i

   Peter Dahl

   Radera
  3. Deras hat från vänster är besinningslöst,icke sällan kombinerat med ohövlighet mot andra som de utgår från, tillhör högern.
   En dag stod jag i kö för att gå på bussen. En utstuderat nedklädd herre, känd från GP, med ofattbart smutsig väska ,tränger sig före den slipsklädde dr Dahl och fnyser ilsket...... Huh vilken människa i

   Peter Dahl

   Radera
 2. Ytterligare en samhällsförstörare som gillar att trampa omkring i avföring och dynga.
  Romerna har redan ett eget land de kan skita ner,
  såååååååå herr Galotte ta din potte å dra!

  SvaraRadera
 3. Jag var tvungen att gå in på webben och lyssna på inslaget trots att jag undviker alla SR:s kanaler utom möjligen P4. Det var tyvärr ingen debatt en mot en utan tre mot en då båda SR-medarbetarna debatterade mot Gudmundson. Det måste ha brunnit rejält i huvudet hos alla godhetsknarkare.

  Det behövs emellertid inget förbud mot tiggeri utan det räcker med att implementeringen av Schengen fastställer att tiggeri inte räknas som försörjning. Personligen anser jag att det är bra med de "rumänska" tiggarna då allt fler blir less på dem och kan tänka sig att rösta på det otänkbara 2018. Vad Gert Galopp inte inser är att han är omedveten valarbetare för SD.

  SvaraRadera
 4. En underbar befrielse att slippa Pravda.
  Ser eller lyssnar aldrig mer på Kommunist radio & SVT.
  Det finns massor av andra riktigt bra informations källor att få information ifrån.
  Svea

  SvaraRadera
 5. SR förxökte inte ens dölja sina åsikter.

  SvaraRadera
 6. Jag sitter faktiskt just nu i närheten av där Gert bor. Inte en tiggare i sikte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrade just. Om jag var som Herr journalisten skulle jag bosätta mig i tiggarnas bajssandlåda och betala för deras mat. Då skulle han vara trovärdig.

   Radera