söndag 25 september 2016

Vad hände med den stora hotande bomben i Boden,

Två personer greps vid ett större asylboende i Boden i veckan, de två är misstänkta för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse efter att ha hotat att spränga asylboendet i luften.  

Det  var maximal uppställning av Eliassons tappra mannar och bombgruppen, svensk media taggade upp sig och eldade på krigsrubriker. - för att plötsligt tystna alldeles, när dom  tillsammans bitit sig i tungan, och kommit överens om att bombhotet inte längre var en angelägenhet för svenska folket. 

De två allmänfarliga sprängarna fick traska tillbaka till boendet  på morgonen, och enda kommentaren, till oss som försörjer dem, var: - "Polisen vill inte gå in på vilka dom gripna är." 

Dom "vill" inte. 

För dom behöver inte. 

För att dom skiter i oss. 

Läsarkompisen Jawelin vill, i kommentarerna, påminna om när polisen (nov 2015) invaderade Boliden - gick in med sköldar och vapen - för att fånga en terrorist med namnet på brevlådan - ,som sen när det visade sig att han inte var det, fick besöka riksdagen. 

Han lär få skadestånd, om han inte redan fått det. SÄPO (eller Seppo som Tage D kallade SÄPO) verkar inte så effektiva.4 kommentarer:

 1. Polisen grillar halalkorv istället eller på stället

  SvaraRadera
 2. Dom verkar också ha fullt upp med att dölja fakta och titta ner i backen.

  SvaraRadera
 3. Jag rekommenderar Becket I väntan på Godot eller ngt av författarkollegan Ionescou vars absurdism ger relief till den svenska verkligheten. En dylik där fastighetsklipp och ryskt ursprung per automatik blir säkerhetsrisk på SR.
  En genomtråkig fyrbladig tidning med
  presstöd med f.d.nationaldemokrat som chefredaktör blir ett hot(?) mot andra utställare på den kulturella högborgen bokmässan.
  I riksdagen har vi socialistisk regeringen men borgerlig riksdagsmajoritet.
  Satirprogrammet publicservice får allt svårare att skriva sketcher då den svenska samtiden ter sig som den gör.

  Peter Dahl Läkare

  SvaraRadera