torsdag 1 september 2016

Tredubbel lycka - Fria ordet vann!

Ett Kinderägg för svensk demokrati.

Hotell Gustaf Fröding har inte levt upp till kedjan Best Westerns värderingar, menar ledningen, så efter det uppfuckade åsiktsförtrycket som upprört alla svenska normala människor ska nu hotellet be Peter Jezewski om ursäkt, 

Samt en ny inbjudan att spela sina planerade julshower på hotellet.

För det tredje hamnar Jezewskis låt nu på första plats på Spotifylistan, efter att SD gått i taket och stöttat det fria ordet och artisten.
Låten toppar nu spoitfylistan och knäcker världsartister som både Beyonce och Justin Timberlake.  

En stor dag. I sanning en stor dag.

4 kommentarer:

 1. 3 "down", minst 10 000 militanta PK`iter kvar ”to go”!

  7 000 journalister och deras massmediala medlöpare, samt sjuk-klöverpatrasket och ytterligare ett tusental förvirrade gaphalsar på entreprenad, som sålt sina själar till djävulen.

  Först bokmässan med 94 rabiata vänsterjournalister och expo, som drev VD Maria Källsson & vapendragaren kommunikationschefen Birgitta Jacobs¬son Ekblom framför sig, tills det gick upp för dessa 2 att temat för mässan var yttrandefrihet, vilket tvingade dem att pudla.
  Sedan granskningsnämndens fällande av Studio Ett`s judehatiska yttrande,
  och nu Best Westerns Åsa Gunnarsson som är nära att driva Hotell Gustaf Fröding i Karlstad bankrutt p.g.a. personligt rabiat Sverigehat. Som tur är har hon en chef som är rädd om hotellkedjans rykte och omsättning, för själv verkar hon inte bry sig om något annat än hat och mobbning, trots bröllopsfoton och gulliga barnbilder på Fb.
  Hoppas hon nu får starta om sin karriär i kallskänken eller som hotellstäderska, efter sitt praktfulla politiska magplask.

  Vi Sverigevänner har en lång väg att vandra innan vi kan åtnjuta fullvärdig demokrati och yttrandefrihet, men alla små framsteg är viktiga!

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte bara i Sverige, det verkar vara i alla västländer utom i de forna sovjetsatelliterna som imbecilla människor vill ha marxism som det är om man skrapar tillräckligt på ytan. Jag när en förhoppning att Trump, Le Pen, m.fl., m.fl ska vinna sina respektive val och leverera vad de lovat för att bryta oligarkernas makt.

   Radera
 2. "Att tänka fritt är stort men tänka rätt är stötte".

  SvaraRadera
 3. Jag letade efter Peter Jezewski på Spotify igår, visserligen i mobilappen, utan att hitta honom. Om någon som hittat honom kan länka ska jag ta med honom på spellistan.

  SvaraRadera