fredag 2 september 2016

Därför har svenska "barnläkare" gjort oss svenskar till hela världens Åtlöje.

Kommentaren på FB som säger allt:
"Jag konstaterar att de enda som egentligen agerat och agerar rationellt är dessa vuxna barn som tar chansen att komma till sverige där så många fördelar ges och inga kontroller utförs. Som att hitta en supermarket utan kassa, det är bara att för sig."


View image on Twitter

6 kommentarer:

 1. Jag cyklade nyss förbi gymnasiet i min stad, såg många ensamkommande unga män, alla i en ålder där dom (om dom varit svenskar) hade tagit studenten för flera år sen.

  SvaraRadera
 2. Likvärdigt löjliga har "svenska BARNLÄKARE" gjort sig. De agerade POLITISK (kultur-marxistiskt) och inte medicinskt. Vem kan f ö konsultera en svensk barnläjare som diagnostiserar politiskt, om ett barn är sjukt? Säkrast vända sig till barnläkare utanför Sverige i fortsättningen.

  SvaraRadera
 3. Själv är jag 60 bast men är bara 25 år!
  Läkare har jag ingen större tilltro till.
  Känner man sig dålig är det bara att gå och lägga sig förhoppningsvis vaknar man upp igen,
  pigg och kry.

  SvaraRadera
 4. Jag klagar inte. Har själv barnbidrag,studiebidrag från CSN. fri advokat.Samt pension. Bor ej i sverige så lägenheten med bostadsbidrag är uthyrd

  SvaraRadera
 5. Sveriges Advokatsamfund har skickat ut en skrivelse till alla advokater och sagt att dom inte ska medverka i medicinska ålderbedömningar för att dom inte är rättssäkra. Märkligt uttalande av advokater. Undrar om alla som blivit offer för missade åldersbedömningar är överens med advokaterna om det. Några kan inte uttala sig för dom finns inte i livet. Det är en oerhörd skandal att både Barnläkarföreningen och Advokatsamfundet motarbetat åldersbedömningar.

  SvaraRadera
 6. När den röda indoktrineringseliten styr landet
  blir allting bak å fram.
  Vuxna blir barn o.s.v.
  Illa när Advokatsamfundet medverkar till galenskapen.

  SvaraRadera