onsdag 21 september 2016

Polischefen och Ygeman och Morgan Johansson kräver att få en rättelse.Intet ont anande människor har på senare tid knuffats i vattnet i Malmö, av okända personer. Polisen säger sig aldrig ha sett något liknande.

Dels handlar det om en kvinna i 25-årsåldern, som satt på kajkanten vid Posthusplatsen och njöt av det vackra vädret. Helt utan förvarning kom en okänd man fram till henne bakifrån och vräkte ner henne i vattnet.

Det handlar bl.a också om en man i 30-årsåldern, som stod och fiskade i godan ro, när en främling kom fram till honom och inledde någon form av konversation. Personen ställde en fråga till fiskaren, men just som han skulle svara vräktes han ner i vattnet. 

Eliasson, Ygeman och Johansson protesterar vilt: -När polisen i Malmö säger att "dom inte sett nåt liknande förut", så menar dom på den senaste halvtimmen. I själva verket är detta en riktigt gammal skånsk tradition, "kanaul-kastning ijföurd lliuuva" kallades det redan på 1500-talet.


5 kommentarer:

 1. Det kan väl inte vara några andra än "rasist nazist" partiernas gullungar som är i farten.
  Halskärningar, mord, våldtäkter och nu knuff ner i kanalen.
  Man vågar snart inte vara kvar i detta mördarland.
  "Rasist nazist" partierna hatar svenska folket. Därför är det fritt fram för kriminella att rensa ut och ha ihjäl svenskarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Av bilden att döma är det en vit svensk man som utfört detta. Det troliga är att det är invandrare som utsatts för detta

   Radera
 2. Detta är bara toppen av det Svenskföraktande isberget som vi börjar skönja.

  I Cannes på Franska rivieran är detta vardagsmat, 11 franska pensionärer har vräkts i vattnet, ackompanjerade av det numera välbekanta stridsropet "allahu akbar", självklart åtföljt av den standardiserade, öronbedövande mediatystnaden och kod 291:

  Beforeitsnews.com/
  http://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2016/08/france-muslim-violently-beats-11-elderly-victims-throws-them-in-the-water-screaming-allahu-akbar-media-black-out-3178223.html

  acenewsservices/
  https://acenewsservices.wordpress.com/2016/08/29/france-muslim-that-attacked-11-elderly-people-in-nice-has-gone-to-grasse-criminal-court-and-was-sentenced-to-prison-but-main-media-did-not-report-this-story-so-thanks-to-sources-acenewsservices/

  Befolkningsutbytet escalerar....
  Svenska pensionärer rekommenderas i framtiden bära överlevnadsdräkt vid vistelse nära muslimer och kallt vatten.

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack bästa/e Swexit, föf att du fyller i luckorna som eumedia lämnar oss med!

   Radera
 3. Stå inte vid kajkanten, stå inte vid tågspåret.
  Ett lätt sätt att ta folk av daga. Ju fler döda ju fler poäng till pärleporten och den rikliga utdelningen av oskulder.

  SvaraRadera