onsdag 21 september 2016

Klanstyre och maktmissbruk, somalisk politiker gör som dom svenska höjdarna Eliasson och Danielsson. Fast saknar fingertoppskänslan för hur man döljer skiten.

"Allvarlig kritik riktas mot Spånga-Tenstas ordförande Awad Hersi (MP). Han ska bland annat ha försökt att påverka vem som får försörjningsstöd, strukit negativa stycken i beslutsunderlag – och orsakat flera avhopp bland chefer och anställda."..."Han har ett ovanligt intresse för enskilda individers ärenden på avdelningen för ekonomiskt bistånd, berättar en källa i förvaltningen."...


Drygt 900 personkryss när Spånga Tenstas nya valboskap röstade in sin MPare i kommunledningen. Dock inte säker på att dom vet vad dom röstade på, men det visste å andra sidan inte  87% av de svenska väljarna i valet 2014 heller. 

Spånga-Tensta-borna tror att Sverige är Somalia, och det är det.

 


5 kommentarer:

 1. MP/Muslimska Partiet har tillsatt denne envåldshärskare i Spånga Stadsdelsförvaltning!
  Skandalöst!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Ordet vi letar efter i detta fall är "korruption"!
  Tyvärr tror jag nog att det snart kommer att dyka upp alltfler liknande fall i o m att fler positioner besätts av personer som inte riktigt förstår hur makt ska utövas i ett civiliserat land.
  ..Och varför deras eget ser ut som det gör..

  SvaraRadera
 3. Blir lätt så här när man plockar in dysfunktionella folkslag från all världens soptippar. Median IQ i Somalia är svindlande 68. Case closed.

  SvaraRadera
 4. Politikerförakt är ofta välgrundat i bananrepubliken Swerigestan….

  Flummiga Mp har ju hittills bevisligen varit enklast för allehanda demokratiföraktande kulturfrämlingar att kidnappa, men det är nu ingen slump att (M) frotterat sig med MP, främst i migrationsfrågor, de bryr sig lika lite om Svenskarna.
  Genomkriminella Slöddertälje är ett skräckexempel, som vi kommer att få se otaliga varianter av i framtidens Sverige.
  Ta Er tid att läsa igenom nedanstående länkar, så lovar jag att Ni i framtiden inte kommer att förundras av någonting som händer inom den lättmanipulerade politiken:
  https://petterssonsblogg.se/2013/11/13/sagan-om-moderaterna-och-maffian-i-sodertalje/

  " Hos oss går släkten, klanen, före allt annat. Klanmentaliteten genomsyrar hela kommunen, från botten och hela vägen upp till toppskiktet. Och så har det också blivit inom politiken. Man förhandlar om rösterna. Man förhandlar fram en plats, en position. Om jag går med i partiet kommer jag inte ensam utan med flera hundra röster. Det har påverkat den svenska politiken. Tyvärr har man släppt in klantänkandet i politiken. På så sätt har man satt demokratin ur spel.
  – Partiet blir ett redskap för att ha kvar min makt inom gruppen. Ideologin betyder ingenting. Främsta målet är inte att förändra Sverige. Genom politiken befäster man sin makt. Det är det viktiga."

  http://www.fokus.se/2012/05/staden-familjen-makten/

  //SvExit

  SvaraRadera
 5. Ja, de lyckas ju inte i afrika så varför skulle de lyckas här?

  El Presidente

  SvaraRadera