torsdag 1 september 2016

Hur ska vi nån gång kunna leva tillsammans med empatilösa barbarer.

 Ett ungt nyinvandrat par hittades brutalt mördade i en bostad i Södertälje i januari –båda mordoffren hade blivit utsatta för massivt våld. Kvinnan hade blivit huggen 14 gånger och hennes hals var avskuren. 

Mannen Reza Mohammadi dödade sin fru eftersom hans heder hade kränkts. 

På så sätt skulle han få upprättelse och inte "tappa ansikte".

4 kommentarer:

 1. Han är ju inte rasist eller högerextremist. Eller SD-are. Det verkar inte finnas nåt värre än att vara det. Idag hade man på MSM-nyheter en bild av Breivik, hans överklagan skulle tas upp i januari (den nyheten och bilden hade dom för en vecka sen, dessutom stod det under inrikes. Bredvid en bild av Åkesson, och en rubrik att SD råkat ut för en stor smäll. (minskat med enorma 1procent). Samtidigt en stor rubrik om ett bombhot mot det hotell som bojkottat den före detta Boppers-sångaren. Underförstått att det var ett verk av SD-are. Förstod att det skulle bli så här, det gäller ju att få bort fokuset från den katastrofalt usla åldersbedömningen. Väntar bara att det ska bli skottpengar på SD-are. (kan tilläggas att jag inte är SD-are)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fler och fler och fler svenskar varje dag accepterar inte den åsiktsdiktatur som PK i Sverige företräder. Börjar äntligen tro att det inte går hem längre.

   Radera
 2. Tja, ungefär samma story som Ranelids "Kniven i hjärtat".

  SvaraRadera
 3. En lättledd hjärntvättad sate i ondskans ledband.

  SvaraRadera