torsdag 15 september 2016

EUs president har gjort en 180-gradig helomvändning, vill nu stänga EUs yttre gränser.


EU-presidenten är kritisk mot Löfvens underdånighet mot flyktingar.
EU:s president Donald Tusk anklagar i ett brev de ledare som likt Stefan Löfven propagerat för öppenhet mot flyktingar för att vara "politiskt korrekta". 

Stefan Löfvén fattar ingenting. Dom var ju bästisar. Han gjorde ju bara som EUtopparna och Merkel sa. 

Då, förut.


7 kommentarer:

 1. "Stefan Löfvén fattar ingenting"
  Allt är m a o precis som vanligt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste vara jobbigt att försöka byta fot-efter alla andra....

   Radera
 2. Kan han inte bara försvinna ut i Ångermanlands djupa skogar och lukta på blommorna.

  SvaraRadera
 3. Detta är bara ett trick. Tusk är normalt en sansad karl, men jag bedömer att han via någon "nyttig idiot" tubbats att uttala sig.

  Varje gång kultur-marxisternas destruktion av Europa hotas genom att medborgarna börja gnöla allt högljuddare, så har EU-kansliets federalistiska kultur-marxister lanserat löften om reformer och åtstramningar. Medborgarna lyssnar till vad de tror sig höra och gnölet upphör. För en tid.

  Det är där byråkratin i EU f n befinner sig, men alltså i verkligheten avser att hitta lösningar med motsatt effekt mot befolkningarnas önskade.

  Varje gång har det visat sig att EU-kansliet passat på att introducera nya agendor och policies, som gör saken ÄNNU värre. T ex att effektivisera invällandet. Idag behöver t ex "smugglarna" bara släppa ut sina dödsfällor någon sjömil utanför Libyens kust och sedan meddela EU gränsbevakning, som snällt kommer och hämtar lasten. Likaså lämnas farkosterna tillbaks till smugglarna, förmodligen för att snabbare kunna lastas på nytt.

  Gud vet hur insyltat EU-kanskliets kultur-marxister (EU-kansliet är således "kapat" av federalistiska kultur-marxister och inga andra anställs heller) är i organiserandet av själva "smugglandet".

  Efter något år inser EU-medborgarna att de på nytt bedragits och börjar gnöla igen. Och då gör EU-kansliet om tricket igen.

  Vi får vid gud hoppas att EU-politikerna tar federalisterna i EU-kansliet i öronen och kräver réella åtgärder för att stoppa allt invällande. Ungern och Polen kan mycket väl upprepa räddningen av Europa från 1683 under 2016.

  DET MINSTA EU MEDBORGARNA KAN KRÄVA ÄR ATT DET BINDANDE FOLKOMRÖSTAS OM INVANDRINGSPOLITIK I ALLA MEDLEMSLÄNDER.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Till råga på allt har Erdogans Turkiet utverkat miljardvis av mutpengar från EU, som skall finansiera att Turkiet kan "exportera" allt mänskligt "avfall" från Turkiet till Europa, d v s alla bråkmakare, kuppmakare, soldatutbildade, tjuvar, smugglare, mördare fängelsekunder etc.
   De åker gärna när de lovas guld och gröna skogar i EU, samt är samtidigt ideologiskt motiverade om att få "syndernas förlåtelse" genom att göra jihad på div sätt. INGEN av detta avskrap har för avsikt att integrera sig. De är i EU och enligt Kairodeklarationen, så har muslimska MÄN all mänsklig rätt, medan alla andra har INGEN rätt. Européerna är ju infidells och är enligt sharia slavar som skall tjäna de trogna (deras kvinnor - slavinnorna - med särade ben).

   Radera
 4. "Nazist järnröret" Löfvén har väl inte den vassaste hjärnan.
  När L var ombudsman stod han alltid och mumlade för sig själv,uträttade absolut ingen ting för sina medlemmar.
  Samma beteende upprepas som stassminister.

  SvaraRadera