fredag 16 september 2016

Anders Danielsson har genomfört islamiseringen av Sverige, och eldat upp våra skattepengar som ingen annan. Det blr tufft vid pärleporten.

Förbluffande kommentar på den viktiga ocensurerade Fashback: NN -"Jag är själv aktiv i politiken och har haft förmånen att träffa Anders ett antal gånger. Och ja vad ska man säga? Verkligen en man som utstrålar kompetens och ledarskap, men också en fantastisk värme och medmänsklighet. En man som brinner för att hjälpa andra. Han har genom sitt målmedvetna arbete gjort det möjligt för så många fler att få komma till Sverige och för det förtjänar han ett stort tack från oss alla!" Från Allah snarast.  Är det polischefen som skrivit under signaturen "Tvillingsjäl", och fått sig en hacka för det?

Nä.

Här kommer kommentarerna som faktiskt beskriver Anders Danielsson. Lägg märke till ögonen igen, jfr reinfeldt, birgitta ohlson, mona sahlin, ullenhag, löfvén m.fl.

"Anders Danielsson körde sitt eget race under flyktinganstormningen i höstas och vintras. Danielsson öppnade egen shop med dygnet runt-öppet och förmånliga krediter till kunderna. Självsvåldig – provokativ, obstruerande, arrogant - drev han via sin personal igenom sina högst personliga övergenerösa tolkningar i asylhanterandet och dessutom gick ut, utan att vara ombedd till det av sina arbetsgivare, offentligt och målade upp Sverige som ett välkomnande mottagarland med stora resurser och därmed fick flyktingsmugglarna med sig "på båten”, sägs av många vara av ilska över att han sparkats snett neråt i statsapparaten.

Och nu går han vidare till nytt välbetalt toppjobb. Vilka signaler och vilken vänskapskorruption det råder i Sverige i maktens korridorer. Du kan göra misstag på misstag eller inte göra något alls, som Ullenhag, men du går ändå till nya toppjobb."

-"Aktivister ska inte driva statliga myndigheter - det ska mentalt stabila, noggranna och ärliga vuxna människor göra. Nu hamnar han där han hör hemma. Långt ifrån alla beslut av vikt. Men nära pengarna."

15 kommentarer:

 1. Gud hör bön.
  s

  SvaraRadera
 2. Ytterligare en anledning till att inte skänka pengar till röda korset...

  El Presidente

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom RK, ringer ibl och tigger.
   Nu har jag svaret klart...

   Radera
  2. Har du inte telefonen mixad eller roar du dig med att sätta dem på pottkanten?

   Radera
  3. Nixad, sen åratal, men alltför många struntar i det..

   Radera
 3. RK har inte fått en krona sedan de mördade damen i falun.Inte en krona till RK nu
  s

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rätt. Vi får aldrig, aldrig glömma.

   Radera
  2. Kan du vara vänlig och berätta när Röda Korset mördade en dam i Falun och vilka bevis det finns att det vara Röda Korset?

   Radera
  3. http://avpixlat.info/2014/07/05/sparkade-roda-korset-kvinnan-avliden/
   Svårt när man inte vill förstå, lövensyndromet!

   Radera
  4. En kvinna i FALUN AVLED enligt Avpixlat. Avpixlat kan inte förklara hur. En släkting till avled för en tid sedan men han blev inte mördad.

   Radera
 4. Carina!
  Flashback är inte längre ocensurerad. Det finns massvis av debattörer som har blivit avstängda, inlägg raderade pga. en tydlig vändning som gör att nivån sjunker som en sten.
  En tydlig vänsterinfiltration och provokatörer som utan saklig kunskap sänker varje vettig tråd. Den Flashback vi minns snart tillhör Historien.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det så illa? Menar du att vänsterns påtryckargrupper angript fria ordet t.o.m där. Illa.

   Radera
  2. Kan vi inte starta ett nytt??

   Radera
  3. Det är värre än det ser ut. En del moderatorer har en tydlig proUSA och ryssfientliga inställning och inläggen "modereras" därefter. FB i vissa avseende liknar MSM och innehållet är snart inte mer än vad du kan läsa i Expressen/Aftonbladet. Trådstartarna diskuterar oftast oväsentliga "ickefrågor" som kan mätas hur lite som klickar in på dessa trådar eller överhuvudtaget har intresse att skriva ett inlägg.....För 5-10 år sedan fanns mycket bra skribenter men inte nu längre...De har gett upp!
   Tja.....starta ett nytt? Med Servern utanför den "globala övervakningen" och deras "trogna tjänare" är det enda alternativet som finns kvar.

   Radera
 5. Anders D var i media varje dag förra hösten fram till dess att han mitt under asylkaoset tog semester, for till Beirut och sprang en mara. Efter det har han knappt synts, undrar vad han gjorde där. Han har verkligen förtjänat att bemötas med stark kritik, till och med hat, med tanke på hur han bidragit till att förstöra Sverige.

  SvaraRadera