tisdag 27 september 2016

Eliasson- ett sänke för svensk polis.


Poliserna kräver nu öppet Dan Eliassons avgång, en av dem är Hanif Azizi, polis i yttre tjänst och skyddsombud för personalen i det utsatta området Tensta-Rinkeby:
– Eliasson gör bort sig gång på gång med pinsamma uttalanden, jag har aldrig upplevt att han står upp för oss poliser. Han är mer politiker än polischef, säger Azizi, och uppmanar inrikesministern att byta ut rikspolischefen omedelbart.

Dan Eliasson är själv förblindad av sitt ego och inte känslig för kritik, däremot faller skulden tungt på Ygeman och Morgan Johansson, som så länge medverkat till nedmonteringen av svensk trygghet och klingochklangadet i den råa vardag som vi svenskar numera tvingas leva med.  

När strypsnaran dras åt ytterligare kommer rikspolischefen givetvis att "välja" att avgå dyrt men självmant. 

Inte ens Eliassons två (f.d) bästisar kommer då  att "försöka övertala honom att stanna kvar".

4 kommentarer:

 1. Eliasson i lånta fjädrar på bild.

  SvaraRadera
 2. Föregivande av allmän ställning är ett brott i Sverige enligt 17 kap. 15 § Brottsbalken (1962:700).
  Den gör sig skyldig till föregivande av allmän ställning som felaktigt utger sig för att utöva myndighet eller olovligen bär uniform eller tjänstetecken för försvarsmakten eller andra myndighetsutövande organisationer, till exempel polis.
  Om brottet bedöms som grovt är straffet fängelse i högst två år.

  Lås omsorgsfullt och kasta bort nyckeln....

  //SvExit

  SvaraRadera
 3. Sveriges officielle "Politruck". Något annat kommer han aldrig att bli hågkomd som.

  Och några avgångsvederlag skall han inte få behålla, då en framtida rättegång bör sätta mångdubbla som skadestånd till svenska folket.

  SvaraRadera
 4. Poliserna i Sverige gillar inte att han klär sig i uniform eftersom han inte är polis. Det är dock inte förbjudet vilket jag tycker är makabert. Inom det militära får man inte klä sig i något man inte är.
  Men hela denna figur vill tydligen framstå som makaber. Han borde skämmas men har inte vett till det. Hoppa han får sparken för han är inte duglig.

  SvaraRadera