måndag 26 september 2016

De rödas flört med muslimer som ny valboskap,


kan komma att skapa problem för dem.

Norske vänsterpolitikern Abid Raja har uttalat sig om kvinnors muslimska täckande kläder: - "Jag är emot ett förbud mot burka, även om jag själv känner vämjelse när jag ser en kvinna i dessa plagg." 

Efter det har Rajas mobil fyllts med hat-sms.

Mohyeldeen Mohammad känd i norska etablerade islamistkretsar har tagit på sig hoten på sms: -"Ditt skitiga svin, må Allah bränna dig i Jahannam, din kafirhund. Du är en skam för pakkisar och muslimer, kalla dig ine för muslim, för Wallahi du har INGENTING med islam att göras din nerskitna förrädare!!! 

Till och med dina förädrar tar avstånd från dig, du är verkligen en nolla och en skitig murtad kafir! Måtte Allah ge dig obotlig sjukdom, fattigdom och ett smärtfyllt och ynkligt liv inför döden och låt dig ruttna i Jahannam för evigt och alltid. Vi muslimer fylls av vämjelse varje gång vi ser ditt skitiga murtad kafirtryne!"4 kommentarer:

 1. Det här var ingen raring precis. Hur kan man vara så hatisk?

  SvaraRadera
 2. Samtalstonen människor emellan har sannerligen förändrats i Sverige.
  Vad kan det bero på?
  För rödgardisterna gäller det makten framför allt.
  Hur vi sedan beter oss mot varandra är av föga intresse.

  SvaraRadera
 3. Sant. Tänkte idag på ordet "inkluderande", som ger mig såna antivibbar, ännu ett vackert ord som kidnappats av de som bestämmer vilka som får och inte får inkluderas.

  SvaraRadera
 4. Ett förväntat beteende av en vars förfäder i tusentals år idkat kusingifte.

  SvaraRadera