tisdag 6 september 2016

Anders Danielsson,migrationsverkets självhärskare, har lugnt kunnat gömma sig bakom polischefens flagranta degenerering. Näste man till rakning, tack.

Att Migrationsverket i flera år passivt godtagit i stället för att kontrollera asylsökandes ålder är en rättsskandal. Mitt förtroende för Migrationsverkets ledning och generaldirektör Anders Danielsson är förbrukat.

6 kommentarer:

 1. Jag är otroligt less att se dessa sk ensamkommande unga än på stan. Jag kan inte låta bli att tänka att du unge man kostar oss skattebetalare minst en miljon per år. När det gäller Anders D tror jag att det är tvärtom, han tycker nog att han ser ut som en 30-åring, och försöker ställa in sig hos kvinnorna.

  SvaraRadera
 2. Stannade vid ett övergångsställe idag för att släppa över gående. Normalt går man över kvickt för att inte onödigt sinka varandra, och visa ömsesidig hänsyn. Idag gick ett gäng nya över i snigeltakt, slängde getögon på oss bilister och hånflinade. Bara för att dom kan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns snart inga fredade zoner i Sverige. Brottsligheten breder ut sig, ingen går säker längre.
   Dagliga stora anlagda bränder. Vilka tuttar på?

   Bostadsområden har börjat stängsla in sig för att slippa oönskade personer.

   Vårt fina Sverige är ett minne blott.

   Radera
  2. Somliga bor ju i trollskogen.

   Radera
 3. Man får inte ställa för stora krav på Anders Danielsson.
  Han e ju bara barnet!

  SvaraRadera
 4. Man kan utan problem åldersbestämma ett tvåtusenårigt mumie från Egypten...men inte ett ensamkommande flyktinbarn...??!!

  Stefan H

  SvaraRadera