lördag 13 augusti 2016

Slösa inte tid på att läsa hen Andrev Walden. Du mår bättre av att rensa avloppet.

Kränkthetsfebrige Andrev Walden har fått problem med orken. Om detta skriver han en krönika i en av kvällstidningarna. Och jag kommer här att - så enkelt -  såga itu hans fem fabulösa fabuleringar.


Hans första tröttsamma dilemma: -" Om det inte är rasism att teckna en riksdagspolitiker med invandrarbakgrund som apa, vad är rasism? Ge mig ett exempel."
Varsågod ett exempel! Vad sägs om riksdagspolitikern Jimmie Åkesson som kackerlacka som borde utrotas, Walden? Det var inte rasism över huvudtaget, eftersom det var dina vänner som gjorde detta, och som skrattade läppen av sig hela dan.

Nästa dilemma : "Begreppet PK är bara ett öknamn på en viss sorts värderingar kring tolerans och öppenhet.

Om någon spelar PK-kortet, be hen att utveckla lite: ”Kan du peka på hur detta följer rådande politiska värderingar?"

Har Walden drabbats så allvarligt av sitt selektiva problemskapande och umgänge att han t.o.m förträngtt rasistkortet, som han och hans extremvänner dunkat i huvudet på alla åsiktsmotstån dare i decennier nu. PK är ett milt försvar mot deras eviga anfall.


Tredje Waldenska dilemmat, hen är arg på statistik: -"Du kan inte bevisa vad som helst med stat­istik." Ett solklart fall av totalpanik och förnekelse inför vänsterns hatobjekt, sanninssägaren och nationalekonomen Tino Sanandaji. 

Fjärde paniken handlar om att han inte är ett dugg skyldig till dubbelmoral och hyckleri för att han älskar 55 no-go-zone, samtidigt som han själv bor på Södermalm.  Och jag säger bara: Djursholm.Hur många gånger har Waldens vänner skrikit sig hesa om att boende i Djursholm kan täppa till sin rika käft?!? Eat your heart out, Walden.

Femte, är värst korkat och enögt: 
-"Jag unnar mig bekvämligheten att avsluta med världens fortsatt sämsta argument: det är inte naturligt. Hela vår civilisation vilar på tjuvkopplingar av naturen och när någon över 30 spelar kortet kan du avsluta diskussionen snabbt genom att be hen gå och dö." 
Waldens immiga förstånd menar på allvar att den av EU påtvingade islamiseringen i hela Europas utanförskapsområden är en del av civilisationens naturliga tjuvkopplingar.

Han borde verkligen pottränas.

4 kommentarer:

 1. Om man hade kollat promillehalten på Walden när han skrev detta trams så hade det inte räckt med 0.2 promille, man hade fått flytta fram decimalkommat en enhet. Om det nu inte var nån annan drog han roat sig med.

  SvaraRadera
 2. Walden borde skaffa sig ett riktigt jobb och börja göra rätt för sig.
  Sitta på sin feta bak och jaga den arbetande befolkningen med sina floskler.
  Kränkt kan han känna sig först när det är berättigat.

  SvaraRadera
 3. Etablissemanget, skjuter sig ständigt i foten. Carina, du är skärpt och har en bra förmåga, att bemöta det mesta så underbart perfekt. Det märks, att etablissemanget börjar tappa mark. Högmod går före fall.

  SvaraRadera