torsdag 11 augusti 2016

Ska jag verkligen våga tro.

Visst är det så! Masspsykosen är slut när notan måste betalas av skattebetalaren.
Hade vi inte alternativ media och utländsk media så skulle lögnerna vara svårare att upptäcka.
Den stridbare nationalekonomen Tino Sanandaji har skaffat många fiender i invandringsdebatten. Men han står benhårt fast vid att SCB-statistiken, forskningen och verkligheten stödjer hans kritiska hållning.

Dagens Samhälle

4 kommentarer:

 1. Heja Tino, en av få utomeuropeiska invandrare med hjärna, som verkligen tillför något till Sverige!

  Han är säkert medveten om att SCB-statistik (kartlägger gator ur genusperspektiv) och BRÅs obefintliga, avrasifierade utredningar förvanskas till oigenkänlighet av infiltrerande vänsterextremister (ex. ”utredaren” och plankaren Klara Hradilova Selin), att forskningsresultat och opinionsundersökningar är måttbeställda och tillrättalagda av partiska, kapitalstarka lobbyinggrupper och att verkligheten 2016 ännu inte har tillstymmelse till tolkningsföreträde i bananrepubliken Swerigestan?

  Jag är övertygad om att t.o.m. Tino blir förvånad när utredarna bytts ut och vi får tillförlitliga siffror.
  Nu känns det som att terrängen inte överensstämmer med kartan, och SCB och BRÅ är fullt sysselsatta med att gräva om terrängen.

  //SvExit

  SvaraRadera
 2. Tino är som en stormvind som sveper genom Sverige med sina sanningar... i ett annars dimhöljd land där politiker, journalister trevar sig fram med lögnerna...!!

  Stefan H

  SvaraRadera
 3. Jag vänder mig mot Dagens Samhälles etikettering av Tino Sanandaji. Jag vill kalla honom lågmäld och outtröttlig. Dessutom är han en vandrande databas som på ett ögonblick kan rabbla upp siffror över i stort sett vilka områden som helst. Jag har sett honom i ett antal debatter där han rensar bordet från motståndare, de kan helt enkelt inte möta detta veritabla kalkylark.

  SvaraRadera
 4. Tino Sanandaji är en man med ryggrad.
  Inga gummiband där inte.Mannen sätter blåslampan på rätt ställe.

  SvaraRadera