torsdag 11 augusti 2016

Hela svenska kristna kulturen måste bräcka sig loss från Jackelén, Brunne, Klein och resten av islamunderdåniga vänstern.

Så här vill svenska folket ha sin kyrka, vi vill bevara vår kärleksfulla, medmänskliga och empatifulla värdegrund som springer ur kristendomen. 

NWP: "Engagemanget har varit stort i Saltsjöbaden efter båtolyckan natten till tisdagen, då en ung man omkom och två skadades.Saltsjöbadens församling var snabbt ute med att bjuda in till samtal och en minnesstund i kyrkan på tisdagen. 

– Vi gick ut snabbt via Facebook och engagemanget var stort. Kriser är vi vana vid att hantera så vi vet hur vi kan agera snabbt. 
– Det var mycket sorg och mycket smärta men också mycket kraft i att bara vara i gemenskapen. Det var viktigt att bara vara tillsammans i sorgen.

Räddningstjänsten i Nacka berömmer kyrkans snabba agerande."

Om vi skulle lyckas bygga en stark folkets kyrka med denna vakna och direkta hjälpsamhet till nästan som grund, och skaka av oss alla förrädare och fanflyktingar, så skulle vi ha en chans att bevara det Sverige som stod för Guds tio budord och kärleksbudskapet. Dvs det enkla och underbara; Det som är dig själv förhatligt, skall du inte göra mot din nästa. 

Jfr de höga och mäktiga prelaternas underkastelse under islam. Dagens falska profeter i Svenska Kyrkan är på väg att avskaffa kristendomen, om femtio år är kulturarvet förskingrat. 


Marcus Birro DNdebatt:-" Att vara kristen är att vara en Guds son. Något liknande är helt otänkbart i islam. Det finns inga Guds söner i islam. Man är på sin höjd Guds tjänare eller Guds slav. I Islam är storheten att Gud är högt uppe, i kristendomen är storheten att Gud ödmjukade sig och blev liten.

Gud kom som ett oskyddat barn till en familj på flykt.

En kristen som blir muslim respekteras av båda samfunden. En muslim som konverterar till kristendomen riskerar sitt liv. Han eller hon betraktas som en avfälling och förtjänar att mördas. Som kristen ser jag ett problem i att det finns en Gud som vill döda dig om du lämnar honom. En Gud respekterar dig, och faktiskt också står kvar med sin famn öppen, om du lämnar honom."

2 kommentarer:

 1. Saltsjöbaden är liksom himmelriket jämfört med PK-helvetet slöddermalm, bara några mil därifrån.
  http://www.nvp.se/Nacka/SaltsjobadenFisksatra/grannprotester-stoppar-boende-for-flyktingbarn/

  Här skyddar höginkomsttagarna de sina och håller stånd mot den invällande skiten som redan framgångsrikt invaderat det närliggande kalifatet Fisksätra.
  Närheten till mångkulturen förskräcker nu säkert de skenheliga, som klamrar sig fast i relikerna av det svunna Sverige; den sammanhållande Svenska kulturen och kyrkan, som den en gång var.

  OM resten av Sverige, redan för 40 år sedan, hade förstått vad förrädarna reinfeldt, sahlin, löfven, jackelen, fridolin m.fl. hade för planer, och redan då erbjudit kraftigt civilt motstånd, så hade vi övriga sluppit se vårt land splittras i dagens förtvivlan och misär.

  Om Saltsjöbadsborna redan den 21 mars 1987, på Grand Hotell i Saltsjöbaden, handgripligen stoppat den ödesdigra seansen ”lilla Saltsjöbadsavtalet”, som var en del av början till slutet på allt Svenskt, så kanske allt idag sett annorlunda ut?
  Ironiskt att just Saltsjöbaden, där draksådden grodde, ska ses som ett av motståndets sista utposter…

  Nu är det försent, endast spridda små "Gated Communities" förmår hålla stånd.
  Vi övriga Svenskar i Sverige kan bara lära av varandra, kämpa emot den sjuka politiken och dess illvilliga representanter till sista blodsdroppen!

  Våra barn är värda ett bättre öde än att bli straffbeskattade slavar (Dhimmis), betala straffskatt (Jizya) i total undergivenhet och förödmjukelse till döddagar i generationer innan befrielsen (eventuellt) kommer åter i form av rakryggade ledare, helt väsensskillda från dagens gollum-smeagol-liknande förrädarpack.

  //SvExit

  SvaraRadera
 2. Ödmjukhet existerar inte inom Islam.
  Islam är en krigisk s.k. religion som inte bör finnas.
  Amen

  SvaraRadera