tisdag 16 augusti 2016

Nya rekord rapporteras i Malmös bilbränder.

Skånskan: "Nio bilar brann samtidigt på olika platser i Malmö."

"Sydsvenskan höjer: Polisen vädjar till Malmöbor efter tretton brunna bilar." 

Jammeh reagerar på Facebook efter bilbränderna.

Läs hela kommunalrådets Facebookinlägg:

Malmös starka kvinna går alltså ut med ett inlägg till Malmöborna(!)att vara vaksamma och hjälpa polisen. Inte med varningar till polishatarligisterna som begår illdåden.......... Och inte till Dan Eliasson om ett stopp på lekstugan.

 Möjligen uppskattar Stefan Löfvén ändå hennes Facebookinlägg, eftersom Jammeh nu tros vara kandidat för de båda lediga jobben i sossetoppen.

Sydsvenskan: "Båda jobben skulle vara som klippta och skurna för Katrin Stjernfeldt Jammeh. Ordförande för Malmös kommunstyrelse har ett grundmurat anseende inom partiet. "

Hon har uppenbarligen något som vi andra inte ser. 

Eller också är det så enkelt att det är för lätt att glänsa inom dagens S. 

7 kommentarer:

 1. Två fullständigt förryckta jobbförslag för den färgblinda sothönan Katrin som, med sin extrema och motbjudande masskulturvurm, själv är en stor del av problemen i Malmö (med benägen hjälp av reepalu).
  Ett lämpligare jobb för henne skulle vara att röja upp efter de zigenska soptipparna, då skulle hon i alla fall vara till någon nytta.
  Kanske kan hon få hjälp av sin kraftfulle, kommunistiske trumslagarman som hittills, av oförklarlig anledning, fått sparsamt mediautrymme, de är ju så vackra tillsammans?

  Enligt beprövad (S)osselogik går de mest högavlönade befattningarna till dem som förstört mest (ett målande exempel är ”knulla i Bankok” spyan dan eliasson).

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar om jag nån gång skulle kunna tappa bort mig själv så att jag skulle tacka ja till ett jobb, som jag och alla andra vet att jag inte skulle klara av, men som jag fått för att jag har brunast tunga och rättast åsikter. Hur blir man sån?

   Radera
 2. Hur blir man sån?

  Beskrivningen av utvecklingen är en definitionsfråga, beroende på hur hjärntvättad man hunnit bli.
  På fullt allvar tycker löfven, eliasson, reinfeldt, sahlin, romson och katrin jammeh m.fl. att de lyckats i sitt uppsåt att skapa kaos i folkhemmet, allt går enligt planerna, vi har klarat sommaren bra, Kod 291 fungerar för det mesta, det finns fortfarande flickor kvar som inte blivit våldtagna, civilsamhället hjälper till att släcka bilbränderna, ålderdomshemmen byggs om till hvb-hem i tillfredsställande takt.

  Vi normala Svenskar känner inte igen oss och tror att vi hamnat i en ond saga av Tolkien. Vi sliter i handbromsen, men etablissemanget har klippt av handbromsvajern.

  Ett autentiskt exempel: Redan 1983 förutspådde den avhoppade KGB-spionen, Yuri Bezmenov (How To Brainwash A Nation) de 4 faser som vi nu ser en råkopia av i hela Norden, men tätplatsen innehar förstås Sverige.
  ” dokumentären Soviet subversion of the free press, a conversation with Yuri Bezmenov. I intervjun hävdar Bezmenov att Sovjetunionen använde sig av ideologisk krigföring och desinformation för att skapa mottaglighet för marxistiska värderingar bland intellektuella utanför Sovjetunionen. Enligt Bezmenov gick bara 15 procent av KGB:s resurser till traditionellt spionage, medan 85 procent var destabiliserande åtgärder.”

  DEMORALISERINGSPROCESSEN har här pågått i 40 år, skolorna förbereder 1:a generationen hjärntvättade, som utexamineras o blir vuxna i strategiska (journalistiska, politiska & företagskritiska) positioner. Vi har nu kläckt 3 sådana högskoleutbildade extremistiska generationer som skolats i Bommersvik, på Södertörns högskola, i Lund och Uppsala. reinfeldt utbildades i USA.
  När dessa etablerats startar DESTABILISERINGSPROCESSEN (masskulturen, junkfood, hbtq, normaliserad taharrush & dokusåporna), sedan kommer KRISERNA (kriminalitet, ek) som vi nu ser början av i Sverige.
  Efter det kommer NORMALISERINGSPROCESSEN, ledarna talar om vad vi ska tycka, vad vi ska tänka, hur vi ska agera etc. Inga egna tankar eller frihet, en spegelvärld till Stalintiden.
  Ett sannolikt alternativ till normaliseringsprocessen är ett upptrappat inbördeskrig.

  https://www.youtube.com/watch?v=zeMZGGQ0ERk

  Sov Gott!

  //SvExit

  SvaraRadera
 3. Go for SvExit. Rädda det som räddas kan. Återinför försvaret och värnplikten. In med tanks och visa att i Sverige gäller lagarna och bort med fjantigheter som kaffe och varmkorv.
  Kriminella som bränner bilar kommer att drabba alla bilägare på något sätt, bl.a. skyhöga försäkringspremier.
  Svenskar vakna och tillåt inte kriminella fortsätta med sina illdåd. Bort med Löfven för han finns ändå inte när det gäller. Gömmer sig likt en hund med svansen mellan benen.
  Sticker till Jordanien och låtsas vara den statsman han inte är.

  SvaraRadera
 4. Go, Elisabeth :-)

  Om jag känner löfven rätt, så är han i full färd med att hjälpa stjärtgossen, den tokliberale ullenhag (numera Sveriges nya feministiske ambassadör i Jordanien) att få hem 630.000 syriska "flyktingar" därifrån. Antagligen är de i full färd med att baxa in hela UNHCR`s ökenläger i regeringsplanet, för vidare befordran till Sverige, rosengård och tensta-rinkeby.

  syrien börjar väl tömmas på sinnessjuka krigsmaskiner, de flesta är på festivaler i Sverige, så landsförrädarna dammsuger nu desperat hela den övriga menaregionen efter flera bilgrillande kulturberikare.

  Sverige är tydligen inte fullt ännu….
  Extremistiska extremister är extremt bra för Sverige, tycker löfven och ullenhag….

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Börjar tycka att politikerna i Sverige är extrema extremister som totalt struntar i vad som sker i Sverige. Har inte hört ett enda uttalande från Löfven vad gäller våldtäkterna och bilbränderna. Trots att allt har eskalerat till oanade konsekvenser tiger Löfven. Vad är det för en statsminister som sticker iväg när vi har brinnande krig i invandrar förorterna? Kvinnorna i Sverige som börjar ha det lika överdjävligt här som i muslimska länder. Landet Sverdistan har nått botten och blivit slemmigt värre.

   Radera
  2. Tycker att svetsarn kan stanna i jordanien tillsammans med den regimtrogna ulltotten, de skulle passa bra som en käbblande exilregering utan talan bland ökenråttorna.

   Tror dock inte att Sverigestan nått botten ännu, först måste hundratusentals orcher (2015 års okontrollerade blatteimport) ut från HVB-hemmen och göra kaos i samhället.
   Vänta bara tills kassakossan sinar i kommunerna, då stundar det riktiga Armageddon!

   //SvExit

   Radera