tisdag 16 augusti 2016

Naturligtvis bluffar Carin Jämtin.

Jämtin tycker själv att hon har gjort ett superduperjobb i 5 1/2 år, och försäkrar att det inte alls finns vare sig politiska eller några andra, dolda, skäl till att hon lämnar. "Det är dags att byta, helt enkelt." 

Kvinnan som främst kommer att minnas för de tu, Juholt och Löfvén, och som dels gjort sig kändast för at önska stockholmarna egen butler i tunnelbanan och dels för att tycka att ramadan är en jätteviktig svensk högtid, kör naturligtvis en välregisserad bluff. 

Vilket bara gör spekulationerna fler, a)- hon har navigerat rakt in i isberget, och lämnar nu som en annan råtta. b), hon - själv härskare - har naturligtvis svårtt att samarbeta med en annan härskare som i folkmun aldrig benämns som statsministern, bara svetsaren, c), hon har tiggt om ett överbetalt jobb där ens arbetsinsatser kan vara diffusa och osynliga - då i EU eller FN. d), hon passar in i profilen till ett lika överbetalt chefsjobb som lämpligt passar in i tiden i tex SIDA, där pengarna bara väller in och det finns gott om gratis lyx i tillvaron - utan insyn. 

6 kommentarer:

 1. Hoppas att det är råttorna som lämnar det sjunkande skeppet.

  SvaraRadera
 2. Alltid tyckt att Jämtin sett ut som en bitter surkart med konstiga påhitt. Bort med henne liksom fler andra ska bort.
  Förhoppningsvis är Sahlin, Reinfeldt, Ullenhag, Romson, Schyman,Bildt,Littorin,Borg, m.fler gone for ever sörjda och saknade av nobody.

  SvaraRadera
 3. Jämtin har gjort sitt yttersta för att sänka Sverige och terrorisera dess folk.
  Nu lämnar hon det sjunkande skeppet likt en råtta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är en råtta, som vanja, måna,margot m.m s

   Radera
 4. Skaplig lön hade hon. 160.000 i månaden. Två jobb. Avgångsvederlag i miljonklassen. Snart dags för pension som är hög. Spelar då ingen roll att man fick sparken. Kallas avgår i dessa kretsar.
  s

  SvaraRadera
 5. Vore ju bra om de på något sätt hade misslyckats med försöket att söka skeppet, givetvis...
  Men det har de ju nästan lyckats med.
  Klantighet eller med avsikt är ju självklart följdfrågan.

  Jungman Jansson

  SvaraRadera