måndag 8 augusti 2016

Mordbrännarna håller sina grannar som skrämd gisslan. I svenska stormaktens trygga värld.

De senaste två veckorna har tjugosex bilar brunnit på Rosengård, nio av dem på Hårds väg. Området präglas av rädsla och hot, och polisen har lämnat walkover - anarki råder.

Erik Jansåker, chef för lokalpolisområde Söder, vädjar nu till boende i området att höra av sig med tips och iakttagelser.– "Vi tar oerhört allvarligt på detta och vidtar olika åtgärder för att komma tillrätta med det." 

Det börjar låta rispigt som en gammal stenkaka.

Jag tänker att om jag bodde där, skulle jag samla ihop alla mina grannar, turas om att patrullera, och vakta varenda bil hela natten. Och sen sätta dit varenda niding som inte har bättre för sig än att sabotera livet för sina grannar.

 Fast.

Två män i tjugoårsåldern ställer sig och tittar på de utbrända bilarna. De vill inte svara på några frågor. Istället vill de att tidningens medarbetare ska lämna platsen.

– Gå härifrån, annars brinner din bil, säger en av dem. 

Vid närmare eftertanke......

sds

4 kommentarer:

 1. Helt ofattbart att politikerna vi röstat fram står handlingsförlamade inför dessa ligister.
  De fullständigt struntar i att göra något åt den allvarliga situation landet befinner sig i.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sveriges ledande politiker existerar knappast och globetrottern Löfven vill bara sola sig i glansen. Hur har man kunnat rösta fram en fd. svetsare till statsminister? Detta visar på en låg nivå som en stor del av svenskarna befinner sig på.

   Radera
 2. Skulle behövas en Duterte i Sverige som kan ta tag i eländet. Här är han oerhört populär och en mycket stark president.
  Crister Larson, Philippines

  SvaraRadera
 3. de invandrade intelligentslösa har samma snedvridna syn på äganderätten som vänstern visar upp.

  SvaraRadera