söndag 21 augusti 2016

Det första man tänker på när man vunnit OS-guldmedalj.

- Hur smakar den?


9 kommentarer:

 1. Brazil har redan lagt ut 100 miljarder kronor i infrastruktur, arenor och säkerhet.
  I besparingssyfte har därför guldmedaljerna bytts ut mot riskakor.

  ;-) //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riskakor hmmm, lika giftiga som deras gröna bassängvatten?

   Radera
  2. Hoppas i.s.f. att de mumsiga medaljerna är importerade från något hälsosammare ställe.

   Skräckalternativet är Cubatão, har själv åkt förbi i bil på 80-talet, och sett alla missbildade människor och rännilar av stinkande gift, vedervärdigt, där ligger Rio definitivt i lä!

   Rio och Sao Paolo har annars riktigt god mat, kan fortfarande längta efter churrascoriorna med obegränsad tillgång till jättelika, 1 meter höga grillspett med tillbehör, och en iskall äkta caipirinha efter.

   //SvExit

   Radera
  3. Vilken blandad reseskildring! Först mådde jag illa och tänkte att dit åker jag aldrig, huu. Men sen kom du in på livets väsentligheter; 1 m höga grillspett och en iskall äkta caipirinha.... Då tänkte jag - jag åker i morgon!!

   Radera
  4. Det är såhär jag kommer ihåg churrascoriorna i Sao Paolo, personalen ställer de rykande grillsvärden direkt på tallriken och skär tills man säger stopp.
   http://www.panamericanworld.com/en/system/files/sao-paulo-brazils-largest-city-is-considered-the-unofficial-culinary-capital-of-brazil-with-excellent-restaurants-like-the-fogo-de-chao-brazilian-churrascaria-pictured-and-michelin-starred-dom.jpg

   Man kan fritt välja mellan 5-6 olika typer av kött (vattenbuffel är en exotisk delikatess), ingen risk att man går hungrig därifrån...
   Rekommenderas!

   P.S. Så långt ifrån de skitiga, snuskiga halalcertifierade kebabhaken man kan komma.

   //SvExit

   Radera
 2. Men det var på 80-talet, hur är det nu? Alla dessa länder där religion har tagit överhand: samma skit. Katolicism: pippa och föda så många barn som möjligt. Islam: pippa och föda så många barn som möjligt. Strunta i om barnen har mat för dagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller om de lär sig veta hut.

   Radera
  2. Såg då inte en enda muslim-dj***l i San Paolo eller Rio, 2010 beräknades antalet till 30 000, alltså 0.01 % av befolkningen.
   Men kriminaliteten var fruktansvärd, man bar aldrig dyra klockor, smycken eller kontanter synliga, en kollega blev, under pistolhot, rånad på sin hyrbil utanför ett köpcenter redan första veckan.
   I Rio hade man ofta ett gäng småkillar efter sig, redo att råna om man gick avsides.

   Där kan man skylla kriminalitet på fattigdom och livsstil, här i Sverige är kriminaliteten ren terror och oblamerat, illa dolt, Svenskförakt.
   Man rånar Svennar och våldtar Svenska kvinnor för att man kan komma undan ostraffat helt enkelt.

   Radera
 3. Smakar guldnougat.

  SvaraRadera