måndag 22 augusti 2016

Det är bara professor Sarnecki som har en "kunskapslucka". Hela han är en kunskapslucka.

Extrem situation jämfört med grannländerna.Våldet med skjutvapen eskalerar i de svenska storstäderna. Sedan 2010 har fem gånger så många skottskadats, och fyra gånger så många skjutits till döds, i de svenska städerna jämfört med i grannländernas huvudstäder tillsammans.

– "Exakt varför det skjuts mer i Sverige kan ingen svara på, vi har en stor kunskapslucka här. Ingen har gjort någon ordentlig analys av den här situationen", säger Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi. 

Han kan säkert ringa Katarina Wennstam och fråga, och hon kommer omedelbart att svara att det förstås beror på den uråldriga barabariska svenska kulturen. 

Idioter!

6 kommentarer:

 1. Professorn som inte ens har gått gymnasium, bara i bananrepubliken Sverige kan man avancera så högt med så klen skolgång. Utländsk härkomst med kommunistisk bakgrund som merit och allt är möjligt. Media älskar hans intelligensbefriat svamlande för även den dummaste journalisten känner sig intelligent i hans närvaro.  SvaraRadera
  Svar
  1. Epoken dum-dum som vi lever i, kommer att ersättas av epoken dum-dummast.

   Radera
  2. ..och utnämnd av Mona Sahlin..

   Radera
  3. Mona Sahlin..... det finns en speciell plats i helvetet för såna som Mona Sahlin, Margot Wallström, Veronica Palm, Åsa Romson och Carin Jämtin. Bästaste tjejgänget?

   Radera
  4. Värstingkärringar som kan dra....

   Radera
  5. Alltid tyckt att den där Sarnecki haft underliga tankar och åsikter.
   Tycker tvärtom än andra. Är han gaggig månntro?

   Radera