tisdag 2 augusti 2016

Alice Bah Kunke tror sig själv när hon bluddrar: "Sverige är i framkant i Europa när det gäller terrorismbekämpning."Daniel Schatz, SvD, försöker bända upp ögonen på Bah Kunke och resten av det förljugna landet Sverige.: 

- ........"Samtidigt exporterar Sverige, näst efter Belgien, flest jihadister till Syrien och Irak i Europa räknat per capita. I takt med att krigarna återvänder ökar hotbilden mot vårt land. 

Ändå drog demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) slutsatsen att Sverige är i ”framkant i Europa” i terrorismbekämpning vid ett Almedalsseminarium med samordnaren mot våldsbejakande extremism (7/7).


Vi måste stärka förmågan att rättssäkert förebygga och bekämpa terror. Fler ”hjälptelefoner” dit extremisters anhöriga kan ringa är otillräckliga. 

Hoten mot vår säkerhet och demokrati måste bemötas med politiska, juridiska, ekonomiska och militära åtgärder. Hela samhället måste involveras. En förutsättning för detta arbete är att skygglapparna kastas."........


2 kommentarer:

 1. Dessa snacksaliga typ Bah är värdelösa politiker.

  SvaraRadera
 2. Enda orsaken till att Sverige hittills undsluppit större terrorattentat är att vi fungerar som ett enda stort naivt och tryggt basläger, och som generös bank för menas orcher!

  När vi inte längre har råd att lappa ihop isiskrigare med specialistvård, rekreation och taharrush, utbildning, rekrytering och Svenska pass börjar tunnelbanor, torg, promenadstråk och regeringsbyggnader explodera och avskurna huvuden rulla som bowlingklot nedför huvudgatorna
  ….medan säpo är upptagna med att kontrollera vapenförvaringen hos Svenska jägare och bygga ut nätet med hjälptelefoner för hånskrattande islamistanhängare.

  // SvExit

  SvaraRadera