onsdag 27 juli 2016

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, gomorron. Dags att vakna nu?


-"Sverige utsätts dagligen för attacker med desinformation, man får en förvanskad bild av verkligheten. Psykologisk krigföring blir ett allt större hot och Sverige utsätts nu dagligen för attacker med så kallad desinformation, enligt Myndigheten för samhällsskydd och beredskap." 

För att ta til ett slitet begrepp, suck; äntligen! 

Men när myndigheten så tagit av sig nattmössan, så är deras egen slutledning byggd på desinformation och förvanskning. Lyssna: 

-"Det är framförallt från Ryssland och Islamiska staten som myndigheten ser den stora ökningen av så kallad desinformation, avsiktligt förvrängda uppgifter som ska förvilla eller påverka allmänhet och beslutsfattare." 

Ryssland och IS, javisst, säkert, IS ligger låååångt i framkanten - mil före. Men, storskurkarna  EU och vår regering och Expo-vänstern??? 

Dra nattmössan över huvudet igen, MSB, där gör ni störst nytta.


1 kommentar:

  1. Att ryssland propagerar för sina intressen är inte konstigare än att Löfven påstår att regeringen är feministisk och ska bygga dass för 20 miljarder i tredje världen. Skillnaden är att sverige går in för att skada sig själv som nation. Ryssland agerar alltid för att stärka sig som nation.

    El Presidente

    SvaraRadera