tisdag 19 juli 2016

Melania Trump gjorde som alliansen och S.

Dvs snodde SDs politik och tal rakt av. 

Igår på det stora republikanska konventet snodde Melania Trump, på samma sätt, Michelle Obamas flera år gamla tal. Pinsamt på riktigt eftersom Melania Trump hävdat för journalister att det är hon alldeles själv som lagt ner några veckor på att skriva det. 

Men jag undrar om inte talskrivarna kallhamrat gjort plagiatet med avsikt. Så dum är väl ingen talskrivare att dom snor ordagrant? Satt dom inte i själva verket framför TVn och fnittrade ihjäl sig, när Melania ord för ord beskrev Michelle Obamas innersta känslor? Yes we can! 

I så fall har talskrivarna i alla fall lyckats med kuppen att sätta paret Trump på rumpan ordentligt, händelsen blåses upp över världen som om en atombomb sprängts. 

Men Melania kan vara offret för utstuderade Trumphatarcyniker. Talskrivarna kan ha direktkopierat talet i word processorn och slängt fram det till Melania som en originalkomposition. 

Hur som helst, vänstermedia, SVT, SR ochTV4 kommer att hånjubla - dom som tror och hävdar att Donald Trump går till presidentval på endast två saker; att bygga en mur runt USA, och slänga ut alla muslimer från landet dag ett.4 kommentarer:

 1. Eller så är det genialiskt. Trump får en massa publicitet och folk kommer att tycka synd om stackars Melina som blir utsatt av det elaka etablisemanget.

  Nej Hillary, ta kampanjkassan och köp dig en bananrepublik istället. Du blir ändå inte president i USA.

  SvaraRadera
 2. Jag tror att Trump är den enda garanten mot ett krig mot Ryssland. Obama verkar inte dra sig för det som en hämnd för att han inte fick bomba och mörda Assad på samma sätt som han gjorde med Gaddafi. Vi ser dagligen nu hur NATO samlare sina styrkor runt Ryssland och spär på det spända läget. Jag tror också att Israels existens hänger på att Trump vinner. Clinton verkar ärvt Obamas vurm för muslimer.

  SvaraRadera
 3. NO NO NOT Clinton. Man behöver inte vara människokännare för att inse det.

  SvaraRadera