måndag 25 juli 2016

Islamistisk vardagsslakt av européer.

En syrisk självmordsbombare spränger sig själv i smådelar utanför en tysk musikfestival, 12 oskyldiga skadas. Mannen hade fått avslag från asylsökan för över ett år sen....... men tilläts vara kvar i landet som skyddade honom från kriget.... 


Sprängladdningen, som också innehöll metallbitar var,enligt Bayerns inrikesminister Joachim Herrmann,  tillräckligt för att döda många fler människor....Ändå frågar sig myndigheter och media: "Det är oklart om han ville begå självmord eller döda andra"

Fyra islamistattacker i Tyskland på en vecka - det är sannerligen en avskyvärt hatisk och mordisk värld "freds-EU" skapat för våra barn. 

Och allt är Breiviks fel.

11 kommentarer:

 1. På tv-nyheterna sa dom nyss att motivet är oklart och att man inte vet om avsikten var att skada andra. Dom har det jobbigt just nu i media, fjäskandet för islam bara tilltar.

  SvaraRadera
 2. Såg det nu i DN. Dom undrar om mannen verkligen avsåg att döda nån med sin sprängladdning mitt i folkmassan.....?!? Fy - f.

  SvaraRadera
 3. Det är oklart om han ville begå självmord eller döda andra. Måste man vara politiker eller journalist för att ha dessa funderingar.

  SvaraRadera
 4. Journalisterna har nog en fruktansvärt dålig utbildning eftersom dom inte ens har lärt sig att hålla sig till sanningen. Bara hittepå reportage när dom inget vet.

  Beträffande mannen som sprängde sig i folkmassan så kan väl vilken dumskalle som helst förstå motivet.
  Fattade inte EU och Merkel vad massinvällningen skulle orsaka. Nu får dom fullt upp med att skörda ogräset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ogräset ska upp med rötterna.

   A. Nonym

   Radera
  2. Det är mycket svårare att ljuga än att hålla sig till sanningen. Om du är sanningsenlig så behöver du bara komma ihåg vad som skett. Ljuger du måste du dikta upp enhistoria, komma ihåg den och inte försäga dig. Ljuger du sedan konstant kommer det till slut bli övermänskligt att ljuga ihop en historia som håller ihop och dessutom komma ihåg den.

   Radera
 5. Det är svåra tider för alla "de godhjärtade" i Merkels land.I går hade man tillsatt en vetenskapsstab som skall klarlägga hur allt detta kan ske ! Vidare har Stats-TV nu anställt en sakkunnig egen "snickisnacki", (dock icke polack)som föringar och invaggar tittarna helt nytt mod !Lägger in en länk som är ocensurerad, och hämtad i Süddeutsche Zeitung:http://www.sueddeutsche.de/bayern/anschlag-in-ansbach-ein-rucksack-mit-scharfen-metallteilen-als-bombe-1.3093441
  Bläddra gärna genom tidningen,och få en egen bild hur olika länder rapporterar.

  SvaraRadera
 6. Dagens fråga:

  Hur många mördande muslimer går det på en Breivik??

  El Presidente

  SvaraRadera
 7. Inrikesminister Joachim Herrman är väl maktlös.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Påstod just i TV,att det var han svåraste vecka under sitt långa liv.
   Dessutom beklagade han alla som dött,och deras anhöriga.En stor eloge till polisen (som han basar över)för deras arbete.
   Tja,nu väntar vi på nästa stora smäll och funderar över var den nu kommer att ske.
   Finns minst 3.000 islamistiska terrorister i Tyskland enl. BKA.
   I Absurdistan har vi mellan 3-500 sådana tickande bomber,som lever på samhället !

   Radera
  2. Hans svåraste stund?? Lever inte han med personskydd och livvakter?
   Tror nog du underskattar antalet i Sverige, Lasse.

   Radera