måndag 25 juli 2016

EU-Mångkultur = u-landskatastroferna dödar civilisationen.

Förekomsten av resistenta bakterier fortsätter att öka kraftigt i Skåne. 380 fall av MRSA under första halvåret är en ökning med 28 procent, visar siffror från Smittskydd Skåne.MRSA är bakterier (stafylokocker) som är motståndskraftiga mot nästan all antibiotika. Antalet smittade har vuxit stadigt ända sedan 2000, men under de senaste tre åren har MRSA-fallen ökat allt fortare.
De 726 smittade som anmäldes i Skåne under 2015 var 48 procent fler än året före. 

Och det är framför allt de som smittats utomlands som blivit fler. 

"Utomlands" skriver sydsvenskan, vi har alla lärt oss knäcka den koden nu.

6 kommentarer:

 1. Jag som är ateist av födsel och ohejdad vana börjar så smått tvivla på min egen gudlöshet och börjar närma mig tanken att det trots allt kanske finns ett högre väsen som vill ställa allt tillrätta. Eller så är det naturen som skyddar sig själv och vill bli av med de loppor i pälsen som mänskligheten utgör.

  Det är med överförskrivningen av antibiotika (i de fall att det ens behövs ett recept) som med "den globala uppvärmningen" att de med mindergodhetskomplex kastar svenska folket på den missriktade godhetens altare trots att det i det globala sammanhanget betyder noll och intet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beklagligt, sorgligt, tragiskt. Vi andra måste dö på deras godhetsaltare.

   Radera
 2. Såg just en kvinnlig läkare lära flyktingkvinnor att cykla. Hur skulle det vara om hon ägnade sig åt sitt arbete i stället, tex att se till att MRSA minskar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad ska man säga, Jawelin?

   Radera
 3. Ja, det där med cykling. Där jag bor envisas berikarna, trots utbildning i trafikvett, att cykla på trotoarerna. Oavsett om barnvagnar eller rullatorer är på trotoaren så ska de likt förbannat fram. Hamnade i diskussion med en god man
  (kärring) när jag vägrade hoppa ut på vägen när ett baaaarn kom plöjandes på trotoaren med sin 20000kr:s cykel. Idioten visade inte en förståelse för en stackars tant som precis blivit intrykt i en häck. "Vi måste visa förståelse för dessa barn som har det så svårt" tyckte den "goda kärringen". Därefter slängde jag fram de åtaganden som "även män som ljuger om sin ålder har". Då blev det riktigt kul! Vilka idioter det finns! Vi ska garanterat svälja MRSA också då det hör till i ett samhälle präglat av muslimsk enklavisering (vägrar skriva mångkulturellt samhälle).

  El Presidente

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rätt! Där har dom lyckats lura oss så det ryker. Det var aldrig tänkt att bli mång-kultur när slussarna öppnades för araber. Varenda en i Europa gick på det- gör fortfarande- när agendan uppenbarligen var islamiseeing. De nya har fattat- de kör över oss kulturellt mentalt och på trottoarerna för att dom kan. Och applåderas för det.

   Radera