söndag 17 juli 2016

En exmuslim berättar om rasismen i ideologin.-"Som en ex-Muslim, kan jag berätta för er att islam var, och fortfarande är, en totalitär social och politisk ideologi först och främst, medan individens liv är sekundärt.

Allt handlar om konformitet och lydnad inom islam -  och konflikt utanför. Nice-dödaren, jag, och så gott som alla andra muslimer är indoktrinerade från babystadiet om islams överordning och överlägsenhet, om oss mot alla andra, om konflikter och jihad, om vissa grundläggande sanningar i Koranen och profeten Muhammeds budskap, om martyrskap och paradiset. VARENDA EN AV OSS. 

Så hur Nice-dödaren än faktiskt mådde, betyder det ingenting jämfört med martyrskapet och den eviga saligheten. Tvärtom ju mer vilsekommen en muslim är, desto starkare är drivet till gottgöring och slutlig försoning."


Muslimer tillåts inte att tänka negativa tankar om islam - så kontrolleras beteende, de får heller inte prata med före detta muslimer eller nån som har något negativt att säga - så kontrolleras informationen.

  Hjärntvätt från dag ett alltså. 

Det är sjukt galet, äcklande och tragiskt att något samhälle tillåter att små barn exponeras för religiösa sekter som vill döda resten av världen.

Tanken att alla miljoner muslimer fötts till ofriheten att aldrig få/kunna tänka en egen tanke, är så obeskrivligt tung och plågsam. 

Tanken att varenda en muslim behöver gå igenom grundlig mental rening för att bli fri är svindlande.  Den megauppgiften kan dagens bildade människor brottas med till död-dagar. Vilket sannolikt inte är så länge, av frekvensen på rasistmorden att döma.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar