lördag 23 juli 2016

Det är så här "sanningar" skapas.I ett inslag på statsTV om terrordådet i München, kom tysk polis och tyska myndigheter med passande och önskvärda sanningar om den iranske massmördaren på den amerikanska hamburgerkedjan MacDonalds (ingen klocka som ringer där??)

Obama, Clinton, Merkel och Löfvén har i sin dolda agenda ett kolossalt behov av att inte låta oss förstå att vi är utsatta för det tredje världskriget/ islamister mot rubbet.
Så vi får en politiskt önskvärd version, och då kommer alltid Breivik, hela vänsteretablissemangets älsklingsmassdödare, väl till pass. Och naturligtvis "det högerextrema hotet", eller som vi andra säger "vargen kommer".


Så här sa den tyska polisen på presskonferensen:: - "vi TROR", och - "det är UPPENBART"att barnamördaren är en högerextrem Breivik.

Så skapade Erdogans BFF, fru Merkel, "en sanning". För SVT och de lättledda svenskarna var det bara att gapa och svälja, som om de ungas grymma död plötsligt inte gör lika mycket längre. 

Vansinne. 

Terroristen sköt tre hundra skott eller trehundra magasin.

Vilken tonåring har pengar att samla på sig  300 magasin för en Glock?  Såvida inte någon annan stöttat med tillgång och pengar. 

Att inte tyska polisen och media frågar sig detta är avslöjande.
7 kommentarer:

 1. Snart får vi väl veta att Boko haram är Breivikinspirerade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja. Och då gör det inte så mycket längre, då kan vi bara skaka av oss, bra eller hur.

   Radera
 2. Breivik var ett extremt undantag, vilket inte kan sägas om muslimerna.

  A. Nonym

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så då kan man undra varför Löfvén och hans vänner skriker Breivik och SD så fort det händer nåt jävulusiskt.

   Radera
  2. Det är vad som finns inprogrammerat hos dom.

   A. Nonym

   Radera
 3. Massakern på Chios 1822 då 70 000 av öns invånare dödades, förslavades eller fördrevs av ottomanerna lär ha skett på denna dag. Betydligt närmare koppling både geografiskt och ideologisk.

  SvaraRadera