måndag 18 juli 2016

- Allting åt helvete i hela världen är Breiviks och SD:s fel.

För övrigt har jag som statsminister, i en tid av stenkastning, polishat, bränder, kulturellt kvinnovåld, islamistterror, och turkisk statskupp, absolut inget att tillägga.


5 kommentarer:

 1. "Men Turkiet och Erdoğan, måste snarast komma med i EU så jag kan flyga ner och prata med honom om den Svenska modellen"..

  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Erdogan kan lugnt äta upp den nyttige idioten.

   Radera
  2. Stefan H.
   Trodde först att du fått någon form av höjdsjuka... :)
   Sen läste jag genom ytterligare en gång.
   Sitter just och tittar på följande länk från Pegida i Dresden.I kväll tog man upp daltandet med diktator Erdogan från EU`s sida.Samtidigt påminde man om hur samma herrar/damer i Bryssel,angriper Putin och Ryssland.Det är stor skillnad på vem som är vän och fiende hos dessa EU-förrädare.
   Länk till Dresden:
   http://www.pi-news.net/2016/07/live-ab-18-30-uhr-pegida-aus-dresden-5/

   Just nu befinner de tusentals deltagarna på en promenad genom staden.Men lär snart återkomma.

   Radera
  3. Löfven har lovat att ta in Mehmet Kaplan i regeringen som vice utrikesminister och lovat honom en lägenhet i Ankara...!!

   Stefan H

   Radera
 2. Det kommer bli skit med Turkiet oavsett. Om EU jävlas så öppnar Erdogan kranarna. Om EU och Erdogan kommer överens skickar han över alla dysfunktionella samtidigt som han behåller välutbildade flyktingar. Störtas Erdogan så får vi ett nytt syrien och då ligger vägen öppen för hela öknen som gärna ljuger sig hela vägen till sverige. Nä, EU behöver bygga en järnridå mot MENA och besätta den med den största militära styrka världen skådat. Sen ska inte en enda jävel från de där efterblivna länderna komma in under minst 200 år. Endast så kan Europa räddas. Stor chans, eller hur??

  El Presidente

  SvaraRadera