söndag 3 juli 2016

Björklund i Almedalen tar märklig hålihuvudetstrid för EUs överstatlighet, och SVT vrider sig av lycka.

Fast, det var inte många svenska journalister som ville göra rubriker av Jan Björklunds SD-kommentar idag om att "svensk jämställdhet hotas av flyktinginvandring från Mellanöstern." 

– Vi i Sverige har i hundra år haft en aktiv jämställdhetsdiskussion. Nu kommer en stor grupp från Mellanöstern som har uppfostrats och vuxit upp med helt andra värderingar när det gäller synen på jämställdhet, där det är pappan och bröderna som bestämmer.Lösningen, enligt Björklund, är en tydlig lagstiftning, kunskap, och en öppnare samhällsdebatt. Där finns hinder, menar han.– Den här typen av debatter har varit svåra att föra i Sverige, för man blir omedelbart anklagad för att vara islamofob eller främlingsfientlig.

Jo, det passar illa med utstuderas svensk medias uppenbara syften, inte vil dom väcka den debatt som dom gjort allt för att spika fast och dränka under mattan. 


4 kommentarer:

  1. Dessa banditpolitiker i 87an borde buras in.
    Först ställer de till ett h-e för medborgarna.I nästa stund skall åtgärder göras, för att rätta till de elände de själv skapat.
    Hur kan folk rösta fram idioterna?

    SvaraRadera
  2. Att de kallar sig liberaler är en skymf mot mänskligheten. Bästerberg, majoren från Flen, Ullhagen, Ohlsson, Ullsten, Romanius och Malmström har samtliga intrigerat mot svenska folket som inte skulle anstå en äkta liberal.

    SvaraRadera
  3. Nu kan Björklund kosta på sig att spela SDare, när Liberalernas katastrofala nedgångssiffror ligger i botten.
    Rasism kallas väl hans åsikter,eller?

    SvaraRadera
  4. Björklund erkänner i princip att det har varit svåra frågor att diskutera.
    Politikerna har tillsammans orsakat denna utveckling i Sverige. Dom har i åratal kastat skit och kallat SD rasister, men själva varit livrädda för att uppfattas som sådana.
    De har offrat välfärden och tryggheten i landet allt för att mota bort SD.
    Falska profeter som inte har brytt sig om alla tusentals våldtäkter som flickor och kvinnor utsätts för årligen.

    Ni borde skämmas som försökt mörka men sanningen kommer alltid fram förr eller senare.

    Välkänt att den tidigare, Reinfeldt, styrde med järnhand och tystade. Ingenting fick komma fram annat än hans gastande om rasister. Vilket hat som kom från den gubben.Reinfeldt själv var den som skapade ett vi och dom samhälle.

    Gott folk kanske ni nu förstår varför folk har röstat på SD. Tyvärr är Sverige ett land i förfall pga. att så många gick på politikernas lögner.

    SvaraRadera