söndag 3 juli 2016

Vänstern offrar svenska kvinnor utan att blinka.


Ensamkommande och asylsökande svin stöter inte på patrull när de söker sig till festivaler för att våldta, massförnedra, skända, och förse sig själva med svenska flickors kroppar. Tvärtom, dom flinande våldtäktsmännen har beskyddare och talesmän högst upp i vår polismyndighet, bland feministpolitiker som Veronica Palm, och vänsterkapitalister som Niclas Lagerstam på Putte i Parken. För dessa samvetslösa hypokriter är unga kvinnors försvarslösa kroppar inget dom har lust att ta hänsyn till. Dom skiter i flickornas mänskliga rättigheter och livstrauman, bara dom får pråla med sina politiska paradteser.

 Niclas Lagerstam rodnar inte ens,när han mot bättre vetande påstår att det alltid i Sverige varit 36 ofredande på en festivalkväll. Och Veronica Palm skymfar hälften av mänskligheten utan risk - män tillåts inte försvara sig eftersom "dom alla är svin"."Vi måste prata om svenska normer och attityder" vräker de tröttsamma agendajournalisterna ur sig, som om vi folk i Sverige inte tillåts ha egna livsminnen, som om vi dum-dum-nickar och håller med, bara för att desinformationen skrivs i samvetslösa tidningar och syns i media. 



Därför älskar jag denne musiker - Aaaron Lewis - av kött och blod och ett mänskligt klappande hjärta, som på scenen tar i för alla utsatta kvinnor i hela världen: 

-"Alright, listen up, you fucking assholes. That fucking girl right there is like fifteen fucking years old, and you fucking pieces of shit are molesting her while she's on the fucking crowd. If I fucking see that shit again, I swear to god, I will point you out in the crowd and have everyone around you beat your fucking ass."

7 kommentarer:

  1. Det är deprimerande. Ewa Dahlgren tycker att det är kvinnokraften vi ser, äntligen vågar kvinnorna anmäla. Så passande att det sker just då det är de ensamkommande unga männen som står för övergreppen. Det är tydligen meningen att vi ska översvämmas av asylsökande från i det närmaste hela världen. Oavsett vad dom gör så frias dom. Nobelpristagaren Imre K hade nog tyvärr rätt när han sa att Europa håller på att begå ett självmord. Vem vet, det kanske utvecklas till ett inbördeskrig, man kan inte provocera, terrorisera och köra över ett folk hur mycket som helst.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sant. Läs nya blogginlägget om Björklund i Almedalen!

      Radera
  2. Tyvärr tog sagan för Island slut idag. En kvinnlig journalist på Aftonbladet tyckte ju att det var många vita i det polska laget, ett korkat uttalande. Däremot kan man med fog säga att Frankrike spelade med väldigt få vita, det ligger ju ändå i Europa. När matchen nyss slutade så var 8 av utespelarna motsatsen till vita, bara målvakten och två utespelare var vita. Frankrike som har nästan 200 ggr så många invånare som Island tar ju också hjälp av afrikanska länder, många av deras spelare har ju sina rötter där. Tror nog att alla spelare i Island har sina rötter i Island.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Island var detta EMs vitaminpiller, och en underbar påminnelse om hur många spelare blir ett vinnande team. Nationella tanken och viljan att offra sig så för den är väldigt vacker i mina ögon. Island går ur EM som segrare!

      Radera
  3. "Efterlysning":
    Feminister i samtliga partier, uppmanas att framträda och hjälpa till, att stävja alla våldtäkter som pågår i vårt land.
    Gummibandsmetoden undanbedes.

    SvaraRadera
  4. Jag har varit intresserad av idrott i mer än 50 år. Minns de fantastiska fotbollsspelarna från Brasilien som vann VM 1958. Friidrottare som Carl Lewis, Bob Beamon, Tommie Smith, John Carlos, Wilma Rudolph. För att inte tala om hockeyspelare, skidåkare med flera. Fram till dagens Bolt. Har aldrig förrän den senaste tiden tänkt vilken hudfärg dom haft, bara hur duktiga dom har varit. Men de så kallade antirasisterna har fått mig att tänka på hudfärgen genom deras angrepp på den vite mannen. Island har verkligen som Carina-Fina så träffsäkert formulerade varit en vitamininjektion.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här! Hudfärg är oväsentligt för mig, haf alltid varit. Men för vänstern är det plötsligt allt.

      Radera