torsdag 2 juni 2016

Patrik Lundberg har äntligen hittat sina själsliga hoamiesar,den grupp han ömmar för, "syndabockarna" han gör sig till tolk för, känner igen sig i, och liksom vill försvara mot all den grymma svenska orättvisan. - de ensamkommande männen.

Patrik Lundberg rasar mot att de ensamkommande vuxna män från arabländer, som inte anses ha asylskäl, måste åka tillbaka hem. 

Patrik förtvivlas över att dessa män nu tvingas lämna sina lyxboenden som vi betalar ca 20 000 sek i månaden/person (dvs om de inte är traumatiserade, då kostar dom det dubbla)till asylbaroner. Att de ensamkommande inte längre ska få gratis livstidsförsörjning, efterlevandepension från två föräldrar, och slutligen mer i pension än en svensk fattipensionär.

Patrik Lundberg har aldrig satt sig in i prolematiken med länder som, likt Kina, har osunt överskott på män, vilket Sverige nu har för första gången i historien. Forskningen är oroad över att överskottet av unga män utan möjlighet att hitta livspartner, kommer att leda till ökad våldsbrottslighet och politisk extremism. Detta rör inte Patrik Lundberg i ryggen. 

Man tycker dock att Patrik kunde glädjas en smula med de kvinnliga asylsökande och småbarn som nu får leva utan hot, våld och trakasserier,  alla de arma fruar och många faderslösabarn som får tillbaka sina svikande rymlingar, och inte minst de länder som behöver karlar som tvingas kavla upp ärmarna för att bygga upp sina hemländer. 

Men nädå, 

Patrik Lundberg gnyr melodramatiskt över att den ensamkommande mannen är "längst ner" i samhällshierarkin.
"Jämställdisterna har svikit ­honom.
Precis som regeringen har gjort, precis som alla andra i Sverige." 

aftonbladet går ständigt från oklarhet till oklarhet.

3 kommentarer:

 1. De regerande partierna i Sverige består av usla politiker som styr landet.
  Befolkningen utsätts för grova övergrepp som är kontentan av politikernas inkompetens.
  Patrik Lundberg borde återgå till sitt dagis och stanna där tills han mognat.

  SvaraRadera
 2. Det först man gör på AB när man kommer till jobbet är att sätta på sig de arbetsgivarbetalda skygglapparna..
  Aldrig begript denne Patriks Lundbergs alster, de är alltid konstiga?

  SvaraRadera
 3. Jag tycker mest synd om honom, han har otur när han tänker och ser ut, trots sina 33 år, mest som 14. Han hade nog haft det bättre som hittebarn i Sydkorea än bland de rasistiska svenskarna som äter små utlandsfödda barn till frukost.

  SvaraRadera