torsdag 12 maj 2016

Sverige är handlingsförlamat, statsminister Löfvén.

Rätta samhällslagarna efter samhället, Sverige kriminalitet är av ett helt annat slag än då Sverige var befolkat av svenskar, laglydigheten är nere på minus i invandrarghetton.

NN på FB: - Sluta dalta. Nu är det dags att domstolar tar ansvar. Vi har så mycket skit i det här landet och mer kommer in. Skäms över att bo i här.  Utifrån skrattar man åt oss och ömkar oss. Var ska det sluta. 

Det räcker väl med att titta på tv hur män i hemländerna löser konflikter. Dessa vanor tar man med sig hit. Och det blir aldrig eller sällan något straff.

 Ge fan i vår polis. De sköter sitt jobb. Om respekten inte finns ens för polis så behövs det ingen fysikvetenskap för att fatta hur lite respekt dessa kackerlackor har för vanliga civila. Skäms föräldrar till dessa element. Ta ert ansvar. Ut och kolla vad era ungar gör. Ni andra i området. Anmäl och avslöja dräggen. Ni vet vilka de är men vill inte " lägga er i". Ni har lika stort ansvar och agerar ni inte är ni medskyldiga till att detta kan ske. Skäms.

3 kommentarer:

  1. 87án har lyckats förstöra Sverige fullständigt.Att det finns idioter som fortfarande ger dem sitt förtroende är ofattbart.

    SvaraRadera
  2. Ge polisen befogenhet att röka ut drägget

    SvaraRadera
  3. Ge polisen befogenhet att röka ut drägget

    SvaraRadera