torsdag 12 maj 2016

Jag har noll relation med Jimmie Åkessons f.d svärmor.

Jag vet absolut noll om kvinnan, hur hon hamnat där hon är, och hennes relationer med dottern och mågen -  ärligt, så är jag väldigt ointresserad.  Men jag har förstått att Margareta Larsson behåller sitt riksdagsarvode på 62.400 riksdaler i månaden, fast att hon lämnat sitt riksdagsjobb och istället driver massagesalong på heltid. 

Hetsjakten och det hysteriska förföljelse-drevet möter hon själv med knusende ro, -"jag låter svenska folket försörja mig för att jag kan". 


Självklart! Det är ju det som är svensk politik på tvåtusentalet - att girigt hänsynslöst berika sig själv på vår bekostnad. Det verkar verkligen inte vara något som nån tycks skämmas för, snarare tvärtom.

Gammelmediaupprördheten idag beror på att den tvättäkta parasiten råkar vara förknippad med sverigedemokraterna, det är ju först då som Lena Mellin börjar tala om den svarta skammen som Margareta Larsson borde gräva ner sig med.

Hur många expolitiker med feta arvoden försörjer vi? "Pensionerade" stötande suckers med garantier,  mammalediga sommarpolitiker och såna som reinfeldt, Göran Hägglund, Göran Perssons och mona sahlin vars brist på närvaro är dokumenterad. 

När gammelmedia drevar på det fullkomligt sinnessjuka systemet, då ska jag vara den första att applådera. 

Men den hetsjakt dom gör nu, på en människa som iskallt utnyttjar systemet och flinar hela vägen till banken, är bara sorgligt bedrövlig. Självuppfyllda girigbukar och skitstövlar tycks växa på träd i politiken, och det är inget som ett hatdrev mot en SD-kvinna kommer att förändra.  Detta har överhuvudtaget inte med SDs partikultur att göra, som gammelpajasen Anders Lindberg yrar om.

Inte ens om hon är Jimmie Åkessons svärmor.

4 kommentarer:

 1. SD verkar ligga bakom allt elände i världen, tillsammans med den vite medelålders heterosexuella mannen som kör jeep och äter kött. Men om det är nåt som fanns långt innan Jimmie Å började som politiker så är det riksdagsmännens fenomenala sätt att sko sig. Det finns dom som fortfarande har betalt från riksdagen fast dom inte satt sin fot där på 15 år osv osv osv.

  SvaraRadera
 2. Varför ändrar inte politikerna på det korrupta systemet?Jo därför att de inte vill.Vi kan gnälla å tjata och Anders Lindberg kan skriva fingrarna av sig.
  Den dagen, då snålvattnet i girigbukarnas mungipa, slutat rinna till ,kanske en ändring kan komma till stånd.
  Det kommer aldrig att ske.

  SvaraRadera
 3. Hon är en produkt av dagens politik.
  "Moral" är något man inte känner till, det man känner till är man kan förse sig ur det ymnighetshorn statens medel tycks vara.
  Det finns drövis som hon, om än på en annan ekonomisk nivå.
  Vaffö ska jag jobba, jag lever bra på mina bidrag" har hustrun hört från sina arbetkamraters (majoriteten invandrare) kompisar..
  "Vill ha" men inte bidra.
  (M)oderaten i gårdagsTV hade dock en förnuftig inställning till problemet, det ÄR svårt att undvika situationer som denna och samtidig få rättsäkerhet..

  SvaraRadera
 4. Anders Lindberg kan ju granska sin egna familjeekonomin...
  "Hennes förklaring är parlamentets brist på jämställdhet. – Jag har fött tre barn under mina tio år här i parlamentet och det är klart att det resulterar i lägre närvaro. Parlamentet har inte möjlighet att kalla in en ersättare utan jag har fått vara frånvarande, och försökt att göra så mycket jag kan hemifrån, säger Åsa Westlund."

  "Märkligt är i varje fall att hatskribenten och socialdemokraten Anders LIndberg inte tar upp girigheten hos den EU-parlamentariker som har sämst närvaro av alla.

  Kan det bero på att han är gift med parasiten Åsa Westlund? "

  https://petterssonsblogg.se/2016/05/13/aftonbladet-anders-lindberg-lever-pa-girighet/

  SvaraRadera