tisdag 3 maj 2016

Mer förnedring åt svenska folket.

Tingsrätten har beslutat att det inte går att utreda vem av pojkarna som utdelade det dödliga våldet mot mannen. Därmed frias (!) båda dräparna för det brutala mordet på en 65-årig svensk. 

Jag har ingen juridisk examen, men så mycket begriper jag, att dom förvildade varelserna hjälptes åt att slå ihjäl. Och måste straffas. Ett land utan fungerande lagar gräver sin undergång.

Ursprungligen postat av Mummeldjuret:

-Fy fan säger jag bara.
Denne man var så vänlig, han bodde ensam, sedan frun dog i cancer för något åt sedan, med sina djur och gjorde inte en fluga förnär. 

Han var väldigt smal och hade dessutom så svårt förvärkta händer att han knappt kunde hantera sin plånbok i affären ens. Detta borde ses som ett extra hänsynslöst mord då han förmodligen varit en lätt match och inte har kunnat värja sej mot pojkarna..
Jag vet inte vad jag ska ta mej till med dagens dom.. jag har mått så dåligt sedan detta hände och tänk bara då på vad familjen måste känna.. Får en klump i halsen varje gång man åker förbi..

Spärra in dom små asen i en skrubb med mögliga skorpor och förorenat vatten.. Fy fan för jävliga snorungar som tror dom kan göra vad som helst utan konsekvenser.

4 kommentarer:

 1. Vi lever i Sverige. Brottslingarnas förlovade land med de menlösa beslutsfattarna som skakar på huvudet och går vidare.Vad folket tycker ,tja,vem bryr sig.

  SvaraRadera
 2. När man mördar någon skall man vara två om det. Eller på advokats inrådan 14 år. Dubbelt oskyldig.

  SvaraRadera
 3. Om man nu inte kan binda någon av dom vid mordet, varför inte döma båda till medhjälp till mord. Det är korkade åklagare som lämnar in stämningen som inte utvidgar straffet utan beslutar att endast gå för mord,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns idag inte längre någon rättsmedveten person,inom Domstolsväsendet ?
   Här frias två nordafrikanska invällare för
   mord,p.g.a. att de enl.egen utsago är 14 år !!Dessutom nekar deras hemland att taga tillbaka dessa afrikanska zigenarter,som i Absurdistan går under PK-alias "gatubarn".

   Radera