lördag 16 april 2016

Veronicajugend.Arash Vatankhah på FB reagerar som en normalt funtad människa på denna tweet efter Palms inträde i Rädda Barnen:-Att indoktrinera barn i sociala, politiska,ideologiska och religiösa samhällsproblem/konflikt är inget annat än barn misshandel i min värld. För om vi tillåter det bara för att vi vet att vi har "rätt" kan vi aldrig opponera emot någon annan med en annan åsikt och övertygelse att inte göra det!
Hela "Rädda Barnens" idé och grund handlar om att skydda barnen från vuxnas värld/konflikter!
Därför anser jag att Veronica Palm är högst olämplig för denna uppdrag och kommer aldrig mera skänka pengar till organisationen så länge hon sitter där!

9 kommentarer:

 1. Ett bevis för att sjuka/skadade gener ärves av nästa generation ! Beklagligt att sådana personer förmerar sig....

  SvaraRadera
 2. Vi är väl alla medvetna om att allt fler av de s k NGO:s (påtryckargrupper) inom landet "kapas" av kultur-marxisterna. Nu har Rädda Barnen redan varit "de facto" kapad sådan lång tid, men med en rabiat kultur-marxistisk VD så blir organisationen snabbt rent "politisk". De i styrelse och bland tjänstemän, som inte är kultur-marxistiskt bekännande kommer inom kort att vara utrensade (utmobbade) och ersatta med "rättrogna". Samtidigt behöver inte Rädda Barnen vara särskilt rädd för att stöta sig med betalande medlemmar. De är ju garanterad mångmiljonbelopp i statlig finansiering för politik, något helt annat än vad de förespeglat allmänheten de skall syssla med, även denna för denna NGO.

  Nej! Några pengar till politiska aktivitéter i form av Rädda Barnen (ELLER MED DEM ASSOCCIERADE -även företag) blir det aldrig mer. Stäng börsen även ni andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns hopplöst och tröstlöst. Hur protestera när dom vänder rumpan åt oss, som med Kaplan, och fiser oss i ansiktet.

   Radera
 3. Är övertygad om att hon snabbt blir förpassad ut från Rädda Barnen när styrelsen upptäcker hennes inkompetens...!!

  Stefan H

  SvaraRadera
 4. Som sagt var... det står inte helt rätt till i övervåningen på denna kvinna (hen?)
  Men det räcker till en årslön på 576 000....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det står fel till, och med makt är hon farlig. Precis som Romson och Löfvén. Och Reinfeldt.

   Radera
 5. Rädda Barnen har blivit "Rädda dåliga politikers ekonomi".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Röda korset och en del snyltare1
   Bengt W var ju inblandad, bland andra!
   Jungman Jansson

   Radera
  2. Och Johan af Donner som fick fängelse för sitt "bidrag".... Jag skrev nyss till RB och sa vad jag tyckte. Uppmanar fler att göra det. kundservice@rb.se
   Anna

   Radera