tisdag 5 april 2016

Varför är Sorgenfrisossarna så besatta av att ruinera svenskarnas välfärd?

aftonbladet idag -SD:s skrämselretorik blev Löfvens politik

22 socialdemokrater: Regeringen måste backa från nya asylförslagen.

Dom här noll-koll-människorna skriver: -"Man slutade prata om desperata människors lidande, och reducerade dem till siffror. Denna avhumaniserande retorik började sedan omsättas i praktik." 

"Desperata människors lidande"? Det blir svårare och svårare för extremvänstern, som är så generösa med andras pengar, att hävda sin sak. Vi har, tack vare fria medier, fått chans att veta att långt, långt ifrån alla som passerat hela ickekrigande Europa för att nå det svenska bidragsparadiset är lidande och desperata och har asylskäl. 

Det förekommer ett fullskaligt asylmissbruk, och de allra flesta som kommer hit är inte från Syrien. Men även syrier bedrar, de kan ha bott och arbetat i Turkiet i flera år i fred, när de drar sig hit av andra skäl än att rädda livet. 

Svenska folket har sett heltidsförsörjda bortskämda "flyktingar" som vägrar kliva av bussen, bo varsomhelst, och äta vad som helst. Och passar det inte, så åker dom sonika hem igen. 

Det blir svårt för dessa Sorgenfrisossar att hitta ett parti som lyssnar på dem. Tom V och MP är ju både körda och köpta.

1 kommentar:

  1. Vi behöver inte dessa tokpartier.

    SvaraRadera