söndag 17 april 2016

Regeringen Löfvén kunde ha besparat sig/oss dom slibbiga mutorna.Med en judehatande islamist i skamregeringen lär det förhoppningsvis inte bli nån plats i det så hett eftertraktade FNs säkerhetsrådet.


Nu har det gått så långt det går - stort fett megakryzzzz i hela fucking taket: Anna Hedenmo - SVT(!!) - twittrar ikväll ut sin  besvikelse på statsminister Löfven, som i den kritiska regeringssituationen, inte ställer upp som landets vuxne statsman och ledare i Agenda.

biståndspengar från mutsverige

6 kommentarer:

 1. Anna Hedenmo tillhör inte mina favoriter men det var trevligt att rivjärnet är besviken på Löfvén.
  Det kommer nog fram fler besvikelser för rivjärnet vad det lider.Vi som sett hur landet förstörs av all "ister" ler på smilbandet när luman har gått upp för naivisterna.

  SvaraRadera
 2. I brist på Löfven och Kaplan lyckades SVT skrapa ihop - Mona Sahlin!! Det var otippat... Inte.
  Man kan ju inte med bästa vilja i världen påstå att Mona Sahlin tillförde nåt nytt till debatten. Och Hedenmo hade öppet mål, men missade. Hon kan gå och kamma sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att Hedenmo "missade öppet mål", hon är ju en gedigen sosse.
   Skada Partiet står inte på hennes agenda!
   Det hon gjorde var möjligen damage control.

   Radera
 3. Löfvéns verbala och intellektuella kapacitet klarar inte av en sån intervju..!!

  Stefan H

  SvaraRadera
 4. Han kan inte heller anklagas för landsföräderi då svenskar inte är hans fränder. Han gör nog det han ska för SINA fränder. Problemet är bara att han aldrig någonsin skulle ha släppts in i landet, än mindre i regeringen.

  Nu är det f.n hög tid för den icke-socialistiska majoriteten i riksdagen att ta sitt ansvar. Släng ut trainee-regeringen och dess islamister. NU,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kaplan kom till Sverige som ettåring.
   Har han radikaliserats så har det hänt HÄR..
   Bara så du vet..

   Radera