lördag 16 april 2016

Parisarna fick fly i panik.

Vildsinta och blodiga upplopp i Paris. Beväpnade med järnrör och träplankor gav sig asylsökande gäng på varandra i veritabelt vansinne. Parisarna i närheten tvingades fly och lämna sina lägenheter, innan polisen lyckades övermanna våldsmännen i torsdagskväll. 

Väntat. Dom kommer hit också med sitt hat och sina religionskrig, så det är mig helt obegripligt varför alla dessa som är ute efter bråd död och blod, inte bara stannar hemma.

Jag har sagt detta länge nu, så tro mig, dessa krigiska män kommer att rasera varje tum av civilisation var dom än slår sig ner. Våra europeiska regeringar tittar i samförstånd på eller vänder bort blicken. 

14 kommentarer:

 1. Visst vänder de europeiska regeringarna bort sin blickar och kör huvudet i sanden.Det kan de inte göra så länge till, de kommer själv att drabbas av sin naivism och dumhet.
  Marodörerna i Paris har knappast flytt för sina liv.Snarare är de ute efter människoliv,att mörda och ställa till ett helvete för oss i väst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sanningen och inget annat skriver du Anonym. Vi har bara att vänta på nya dåd i Europa. Kommer folket att vakna eller kör dom med att "det kommer inte att hända här", suck.

   Radera
 2. Är det fortfarande någon, förutom de naiva som tror att vandalerna flytt för sina liv?

  SvaraRadera
 3. Gott om onda människor som "flytt till Europa"
  dessa typer passar inte in i en civiliserad värld. Ingen konst att hjärntvätta outbildade med religion, tror på allt vad imamerna spottar ur sig.

  Hatet som importeras mot väst är djupt inrotat. Att våldta och misshandla
  kvinnor ger poäng, så beter sig riktiga karlakarlar.

  Vi är berikade med ond bråd död och har blivit ett slödder land.

  Adjöss Europa.De som har möjlighet lämnar Sverige finns ingen mening i att bo kvar.
  Folkutbytet pågår i en rasande fart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 4. En liten PKáre ryter till på bloggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Enveten som en vägglus. Dess bättre är mitt tålamod med honom numera obefintligt.

   Radera
  2. Bra Carina. PK folk som alltid ska höja sig själva till skyarna äcklar. Sådana människor har jag mött i mitt arbete och de var den värsta sortens hycklare och skitpratare. Falska som satan själv.

   Radera
 5. Den nyligen avlidne nobelpristagaren i litteratur Imre Kertezs skrev "Europa kommer snart att gå under på grund av sina förutvarande liberalism som visat sig barnslig och självmördande. .....Portarna står vidöppna för islam, ingen vågar längre tala om ras och religion, samtidigt som islam bara känner hatets språk mot främmande religioner och raser...... Muslimerna översvämmar och ockuperar, i klara verba förstör Europa." Tyvärr verkar han få rätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du har rätt Jawelin, vi är översvämmade. Mina barn och barn-barn överväger starkt att fly Sverige. Vem vill leva här under sharia och allt hemskt som det innebär? Muslimers agenda är att alla jordens människor ska islamiseras.

   Radera
 6. Ögnade genom LeMonde här framgick ,att det var Eritrer,Afghaner och olika typer av afrikaner, som växlade erfarenhetsutbyte,sina folk emellan !

  SvaraRadera
 7. Har det stått något om detta i svensk press?? Någon som sett? /Elle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte läst ett ord om detta i Sverige. Journalisterna "skyddar" oss.

   Radera
 8. Nordkoreas filialslaskmedia har icke uppmärksammat händelsen!Alltså har det inte skett något upplopp i Paris.

  SvaraRadera