söndag 24 april 2016

Ola Olofsson, sydsvenskan, har just nu lagt sig till med passande journalistångest.

Angående islamistinfiltreringen i MP publicerar idag Ola Olofsson en skamtext. 

Om Olofsson och hans kamrater inte skyddat MP från insyn, och inte medvetet hindrat läsarna från delaktighet, hade aldrig MPs  allvarliga debacle kunnat hända.

Olofsson skriver idag att nyheterna om MP har fått svenska folket att gå i taket. Och därför(!) har hans förtroende för det svenska folket sjunkit...... (!) 

-"Jag blir mer och mer tveksam till om vi klarar av ansvaret det bär med sig, att med några knapptryckningar kunna publicera i stort sett vad som helst på internet."

-"En felsägning eller ett felbeslut kan, i vissa fall, blåsas upp till orimliga proportioner och när dessutom mediedrevet går." 

Det verkar som om Ola Olofsson på allvar jämför språkrörens och statsministerns grava underlåtenheter med en liten miss, vilken som.

När Olofsson sen vaknar minst tio år för sent, med sin förståelse och omsorg om de folkvalda, för att de ska" kunna förtjäna sin brödföda utan att bli hånade, bespottade och utan att bli mordhotade."  Då har jag fått nog av hans infama PKdravvel. 

Var fanns medmänskligheten, empatin, Ola Olofsson, när det inte gällde MP?  

NU, vill du ha munkavle på folket, men då när folk bara önskade livet av, hånade, bespottade och mordhotade Jimmie Åkesson, var fanns du då?  NU, vill du tysta svenska folket för att vi inte klarar att "producera knapptryckningar på internet". Jeeezzz.

Du är en beklämmande och hycklande figur.

4 kommentarer:

 1. Det är inte bara galna politiker som är livsfarliga för folket.Okunniga och obildade s.k journalister måste också räknas dit.
  Större delen av journalistkåren består av krösamajor som bara vill frottera sig med skvaller och elakheter.Uppviglare är vad de är.

  SvaraRadera
 2. Det som den senaste veckan visat är att det islamiska inflytandet på alla nivåer i Sverige har fått "blåsas upp till orimliga proportioner" utan något drev från media. Man kan undra vilka knappar dom som nu nästlat sig in överallt tryckt på. Tyvärr är det nog bara toppen på isberget vi sett. Vilka band har S till islam, och hur ser relationerna ut mellan islam och Tro och solidaritet. Det finns nog skäl att gräva lite i kyrkans band till islam, inte minst ärkebiskopens. Hur många islamister finns det bland Migrationsverkets 8000 anställda. Osv osv osv. Det är egentligen det Ola O är rädd för, att det ska komma fram fler graverande fakta. Det behövs definitivt inga fler journalister av hans sort. Däremot fler som är som Carina-Fina.

  SvaraRadera
 3. Jawelin, jag tackar för berömmet, jag blir alltid lika glad! Tyvärr så är väl jag en av dom som gamla medier med glädje skulle vilja bränna upp laptopen för.
  Men instämmer i det oerhört allvarliga i att vårt land låtit sig ockuperas av medeltida härskarklaner. Vi har inte ens lyft ett finger för att stå upp för vårt land. Hur ska man förstå detta? Att alla är lika lättduperade och enfaldiga som Fridolin och Löfvén. Skillnad med reinfeldt, han var ju däremot så iskallt beräknande och pure evil när han iscensatte allt.

  SvaraRadera
 4. Carina huvudet på spiken, Reinfeldt pure evil och sen har vi dom enfaldigt ljugande journalisterna och gråtande hamiga politiker.

  SvaraRadera