söndag 24 april 2016

Mysko Sugar Dad-relation?

6 kommentarer:

 1. Inte för det har vare sig med Fridolin,eller MP att göra...I dag har jag planterat mina mörkröda pelargonier,som nu pryder Balkonien..Ett vårtecken från södra delen av Absurdistan till är som bor norrut,och på landets baksidan. :)

  SvaraRadera
 2. Jag planterade ut mina iförgår och de frös på natten. Imorse var trädgården under snötäcke som inte töade bort förrän sent på em.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beklagar...Själv kan jag skydda mina balkonglådor om kylan kommer tillbaka.I eftermiddags trodde jag mig kunna sitta en stund därute i solen på Balkonien.Det dröjde inte länge förrän jag upptäckte att,"än får jag gå i sockar och skor" som i visan !

   Radera
 3. Till något helt annat: Har besökt en vän i den lilla staden Hjo idag. Vid 17-tiden var det en gökungen som klättrat upp på taket i ett i syfte att hoppa. Hemskt synd tyckte jag och knallade vidare....

  Idioten plockades sedemera ned av brandkår efter en stunds käbblande. Synd tyckte jag och åkte hem...

  Återstår att se om lokalpressen i nejden uppmärksammat detta och vad IDIOTENS syfte var med detta ökade resursslöseri.

  El Presidente

  SvaraRadera
 4. Miljöpartisterna Anders Wallner och Jon Karlfeldt skriver i dagens SVD att dom inte kommer att acceptera en häxjakt på muslimerna. Dom är inte lite fräcka. Först ser dom till att muslimer väljs in överallt inom partiet. Sen när det uppdagas att partiet är översvämmat av muslimer med band till starkt antidemokratiska organisationer och folk blir väldigt upprörda över det så blir miljöpartisternas reaktion att lägga locket på ännu en gång. Och att strata en häxjakt på budbärarna. MP måste bort från maktens korridorer.

  SvaraRadera
 5. Tycker att den vanliga felstavningen Suger-Dad i rubriken hade varit roligare..

  SvaraRadera