torsdag 21 april 2016

Löfvén skäller som en bandhund önskar sig tillbaka till tiden då alla gick på att det var SD som var onda.

– Den här veckan har inte varit bra, säger Löfvén i seklets understatement.


Den senaste tidens skandaler inom MP präglade även statsministerns frågestund i riksdagen i dag. Och när Sverigedemokraternas Mattias Karlsson ifrågasatte Socialdemokraternas samröre med den palestinska Fatah-rörelsen, reagerade Stefan Löfven som en fullkomlig sociopat:

– BAH - "Här har vi ett parti som springer runt på stadens gator med järnrör, som kallar unga kvinnor för horor - och så står du här och ska läxa upp mig. Det är fullkomligt oacceptabelt, sa Löfven, som uppvisar tydliga signaler på att precis allt gått åt helvete för honom."

 Låt honom för Guds skull vila upp sig på ett lämpligare ställe.

14 kommentarer:

 1. När man hör statsministern yra om järnrör får man faktiskt lust att slå Löfven i skallen med ett järnrör. Dum dummare dummast, sen kommer statsministern.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  2. Anonym förnekar sig aldrig, han verkar ha blivit slagen med ett järnrör. Jag tar gärna fram järnröret om jag träffar nån som sympatiserar med dom grå vargarna.

   Radera
  3. Jag med, har min sylvassa syl om det kommer någon för nära. Järnrör vid sängen kan det bli, vill försvara mig vid överfall.Om jag inte först dör av skräck förstås.

   Radera
 2. Han är som ett barn som förlorat första matchen i Svarte Petter. Han är bindgalen.

  SvaraRadera
 3. Löfvén bevisar återigen sin verbala och intellektuella funktionsnedsättning som han visar prov på varje gång han ska svara på SD:s frågor angående terrororganisationen Fatah (PLO) och Hamas.

  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har han redan glömt att han har varit tvungen att sparka ett av sina statsråd... Mehmet Kaplan som umgås med islamska terrorist organisationer både i Sverige och Turkiet...!!

   Stefan H

   Radera
 4. Jag är kvinna och äger ett järnrör som vapen.
  Det känner jag mig trygg med.Kommer det en buse så slår jag honom i skallen med järnröret.
  Förstår inte Löfvén intolerans mot att få försvara sig mot övergrepp.
  Skällordet "horor" var väl aldrig använts så mycket i vårt språk som nu.Vad det nu beror på?
  Varför gör inte Löfvén något åt det språkbruket i skolorna?
  Svea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var bär du järnröret? Om du är på dans och en man bjuder upp dig är ju risken när han känner järnröret att han tror att han dansar med en transvestit. Hur kul vore det?

   Radera
 5. Det var små invandrarynglingar som införde ordet hora i skolorna för många årtionden sen. Hörde aldrig det från svenska pojkar under min skolgång.

  För övrigt när Löfven o andra dumsnutar inte vet hur man bemöter kritik från SD öppnas storkäftarna och de spyr ur sig "järnrör".Löfven befinner sig på sandlådenivå och en hel del andra också, Tycker han ska avgå och ta hela islamistpacket med sig.

  SvaraRadera
 6. SD-arna kanske borde konvertera till islam. Det vore nog ett sätt att bli av med alla islamister som nästlat sig in i den svenska maktapparaten. Kaplanaffären har ju verkligen visat hur många dom är, fast det finns säkert ännu fler.

  SvaraRadera
 7. Jag vill ha dom på tusenmiljoners mils avstånd. Islamisterna håller på att planera sitt nästa terror mål. Är det enda dom egentligen tänker på förutom säng halmen.

  SvaraRadera
 8. Någon statsman är han då inte den lille svetsaren.Uppför sig mer som en bandhund.

  SvaraRadera