söndag 10 april 2016

En dåres försvarstal. Av Andrev Walden.

Andrev Walden är en av alla de nya samhällsbesserwissriga vänstermaskiner som på aftonbladet, kämpar för att kuva oss svenskar att inte "klumpa ihop" våldsverkare på grund av kultur, dvs de som han månar om och kallar för "utgrupper".

Jag vet inte vem Andrev Walden är, och jag vet inte om han är född i Sverige eller hur länge han har bott här. Men han känner i alla fall till Hagamannen som begick seriebrott mot kvinnor mellan 1990 och 2006 och dömdes till livstids fängelse. Han nämner också Anders Eklund, dömd till livstids fängelse för mord på Engla Höglund 2008 och Pernilla Hellgren 2000. Han ställer retoriskt sin fråga till oss idag i rubrikform, om dessa två sjuka människor har fått oss svenskar att "ändra synen på svensk kultur." 

??????????????

Vilken urbota enfaldighet att jämföra med den alarmerande dagligbrottsligheten och den ständigt växande allmänfaran vi hotas av idag.

 Glöm inte - Walden representerar hatmedia, de blaskor som han menar "behandlar etnicitet varsamt"- "för att inte skapa fördomar." Vilket bara är finare ord för att dölja och förtiga all invandrakriminalitet och kalla alla brottslingar för "svenskar". Rätt och bra, menar han, medan sanningssajterna som berättar om verkligheten  är "livsfarliga" och är "drivhus för rasism". 

Waldens överförmynderi är grovt vanhedrande. 

Dom som" tafsar", misshandlar och gruppvåldtar våra barn,  dom som känslokallt misshandlar och robbar våra äldre, dom som hatar judar, dom som har hyllar barngifte, omskärelse, hedersvåld och blodshämnd - dom är inte svenskar

Om Sverige på riktigt vill bryta övergreppen, så måste vi börja med vem och varför. 

Och sluta läsa och lyssna på hetspropaganda i gammeltidningar. 

Punkt.3 kommentarer:

 1. Tar dom aldrig slut vänsterdårar som Andrev Walden m.m.
  sz

  SvaraRadera
 2. Vänsterdårarna STYR LANDET det undgår väl ingen
  svensk medborgare!?

  SvaraRadera
 3. Alla är svenska medborgare varav 87% är vänsterdårar.

  SvaraRadera